Dünya bu kareye kilitlendi: Uçan inek!

ads ads ads ads
20/01/2018

ads
Dünya bu kareye kilitlendi: Uçan inek!

Avrupa'da etkisini artıran soğuk hava ve fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Hollanda'nın Den Bosch kentinde fırtınada uçuşan insanlar ilginç görüntüler oluştururken, Almanya'da çekildiği söylenen bir görüntü dünyada yankı uyandırmayı başardı.

Türkiye'de olduğu gibi fırtına Avrupa'da da etkisini gösteriyor. Almanya'da çekilen bu kareyi görenler hayret içinde kalıyor. Twitter'da paylaşılan fotoğrafta bir inek fırtınanın etkisiyle havada uçmaya başlıyor. Gerçek olup olmadığı tartışma yaratan görüntüler çoğu sosyal medya kullanıcısına göre Photoshop harikası.

Etkisini artıran soğuk hava ve fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Hollanda'nın Den Bosch kentinde fırtınada uçuşan insanlar ilginç görüntüler oluşturdu.

Bölgede etkili olan fırtınada rüzgarın hızı saatte 140 kilometreye ulaştı. Bunun üzerine yetkililer önlem aldı. Hollanda polisi, fırtına nedeniyle 2 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde etkili olan fırtına 100 bin kişinin elektriksiz kalmasına neden oldu. Rüzgarın saatte 160 kilometre hızla estiği belirtildi. Fırtınada birçok ağaç kökünden söküldü. Almanya'daki meteoroloji uzmanları halka dışarı çıkmamaları uyarısında bulunarak, "Evde kalın" dedi.

20/01/2018 16:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hollanda, inek, fırtına
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.