Dünya kaynıyor, Obama golf oynuyor

ads ads ads ads
22/07/2014

ads
Dünya kaynıyor, Obama golf oynuyor

İsrail'in Gazze saldırısı ve Ukrayna'daki gelişmeler yüzünden dünya diken üstündeyken ABD Başkanı Barack Obama'nın 'her şey normalmiş' gibi davranması ABD basınının tepkisini çekti.

Filistin ve Ukrayna’da yaşanan gelişmeler tüm dünyayı diken üstünde tutarken New York Daily News Gazetesi, ABD Başkanı Barack Obama’nın son günlerde yaptıklarına mercek tuttu.

Dünya çapında bu denli büyük krizlerin çok nadir olarak aynı anda ortaya çıktığını vurgulayan gazete , Başkan Obama’nın Gazze ve Ukrayna’da yaşananlara kayıtsız kaldığını belirtti. Malezya uçağı düştüğü an fotoğraf çekiminde olduğu ve gülerek pozlar verdiği bilinen Obama’nın, Gazze’de yaşanan Şecaiyye Katliamı esnasında da Camp David’de golf oynadığı açıklanmıştı.

‘LÜZUMSUZ PANİĞE GEREK YOK’

Gazeteye göre Obama’nın gülümseyen ve golf oynayan fotoğraflarını kolaylıkla felaket sahneleriyle yan yana koyulup kendisine karşı kullanılabilir. Gazetede, görüntüler yayıldıkça da ABD Başkanı’na gösterilen tepkinin büyüyeceği yorumu yapıldı.

Beyaz Saray ise konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, Obama’nın günlük programının siyasi gelişmelerle değiştirilmesinin “lüzumsuz paniğe” sebep olabileceğini belirtildi. 

22/07/2014 12:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ABD Başkanı Barack Obama, israil gazze, abd, golf, haber, dünya
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.