Dünya Vücut Geliştirme Ve Fitnes Şampiyonası Yapıldı

ads ads ads ads
02/06/2013
TAK

ads
Dünya Vücut Geliştirme Ve Fitnes Şampiyonası Yapıldı

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun düzenlediği Dünya Vücut Geliştirme ve Fitnes Şampiyonası’na katılan Başbakan İrsen Küçük, KKTC’nin ambargoları bu tür uluslar arası spor alanındaki yarışmalarla deldiğini vurguladı.

Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Başbakan İrsen Küçük törenin açılışında yaptığı konuşmada, dünya çapında bir organizasyonun KKTC’de yapılmış olmasının önemine işaret etti.

“Uluslar arası organizasyona katılan ülkelere KKTC adına hoş geldiniz. 19 ülkenin katılımı ile yapılmakta olan müsabakanın ülke için önemi kendiliğinden ortaya çıkmaktadır” diyen Başbakan İrsen Küçük, geçen yıl Rusya’da gerçekleşen organizasyona 16 ülke katılırken bu yıl KKTC’de yer alan şampiyonaya 19 ülkenin katılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ülke üzerindeki ambargolara rağmen sporda uluslararası başarılara imzalar atıldığına işaret eden Başbakan Küçük, ülkede iki önemli ve dünya çapında şampiyonanın yer almakta olduğunu belirtti.

Başbakan Küçük, “Ülkemde iki önemli organizasyon var. Birinci bu akşam gerçekleştiriliyor Dünya Vücut Geliştirme ve Fitnes Şampiyonası. Bir diğeri ise bu ay yapılacak olan Tekwando Şampiyonası. Küçük nüfus yapımıza rağmen gençlerin spora ilgisi yüksek. Bu ada bizi memnun etmektedir” şeklinde konuştu.

Başbakan Küçük konuşmasının sonunda 19 ülkeden gelen katılımcılara KKTC adına teşekkür ederek, başarılar diledi.

Açılış konuşmalarının ardından Dünya Vücut Geliştirme ve Fitnes Şampiyonası adına Başbakan İrsen Küçük’e plaket de takdim edildi.

02/06/2013 11:58
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: şampiyona, vücut, fitness, girne, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.