Dünyanın 1 Numaralı Gayrimenkul Şirketi Artık Kuzey Kıbrıs’ta...

ads ads ads ads
30/09/2016

ads
Dünyanın 1 Numaralı Gayrimenkul Şirketi Artık Kuzey Kıbrıs’ta...

Dünyada 139.000 danışmanı ve 790 Bölge Müdürlüğü ile birçok ülkede faaliyet gösteren dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams artık ülkemizde…

“KW Fırsatlar Sunumu” için Keller Williams Türkiye ve Kıbrıs Bölge Direktörü Emre Erol ülkemize geldi.

Kuzey Kıbrıs’ta ilk etkinliğini “Fırsatlar Sunumu” ile gerçekleştiren Keller Williams’ın Türkiye ve Kıbrıs Bölge Direktörü Emre Erol, sunumda markayı öne çıkaran özellikleri ve iş modellerini anlattı.

Sektörle ilgili yaklaşık 150 iş insanının katıldığı sunum büyük ilgi gördü.





Dünya çapında, 790’ı aşkın Bölge Müdürlüğü ve 139.000 gayrimenkul danışmanı ile dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul franchise firması olan Keller Williams, Kuzey Kıbrıs'ta iş modellerini ve vizyonunu tanıttı.







Ülkemizde ilk olarak Girne’de faaliyetlerine başlayan gayrimenkul danışmanlığında dünyanın bir numaralı ismi Keller Williams, ilerleyen zamanlarda başkent Lefkoşa ve G. Mağusa başta olmak üzere toplam 5 şehirde alt bayilikler vererek büyümeyi hedeflediği belirtildi.







Keller Williams’ın Kuzey Kıbrıs Direktörlüğü’nü ise Pırıl Şentürk Halim üstleniyor.

NEDEN KUZEY KIBRIS?

Keller Williams Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Bölge Direktörü Emre Erol, büyüme hedeflerinde, faaliyet gösterecekleri bölge seçimlerinde, ‘kimlerle iş yaptıklarının’ daha çok önem arz ettiğini ve Kuzey Kıbrıs’ta da doğru kişileri bulduklarına inandıklarını belirterek, faaliyet göstermeye karar verdiklerini açıkladı.

Keller Williams’ın bir kültürü bir yaşam biçimi ve değerleri olduğundan bahseden Emre Erol, bu kültürü temsil edebileceğine inandıkları kişileri buldukları bölgede faaliyete geçtiklerini vurguladı.

Kuzey Kıbrıs’ın her ülkede olduğu gibi kendine göre iş sistemleri olduğunu vurgulayan Emre Erol, ortaklığa girdikleri doğru kişilerin bu sistemlere uyumda kendilerine bu yolu çizebileceğine inandığını da kaydetti.

“GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE 1 NUMARA SENSİN”







Emre Erol, gayrimenkul sektöründe bir numaranın firma değil insanın kendisi olduğunu kaydederek, Keller Williams gibi başarısı kanıtlanmış bir şirketin parçası olmanın, markanın saygınlığından, gücünden ve sınırsız desteğinden her zaman yararlanılabileceği anlamına geldiğini vurguladı.



Keller Williams’ın bunu gördüğünü anlatan Emre Erol, Keller Williams markasını öne çıkartmak yerine danışmanlarını güçlendirmeyi tercih ettiğini ve bütün iş modellerini bunun üzerine inşa etmiş bir firma olduğunu ifade etti.

KELLER WILLIAMS NASIL BİR FİRMA



Şirket hakkında önemli rakamları da açıklayan Emre Erol şöyle konuştu: “Eylül 2016 itibarıyla dünyada 150 bin kişiye yaklaşmış danışman sayısı, 2016 yılının ilk altı ayında 3.4 milyar dolarlık ciro yapmış bir firma. Bu sene sonu itibariyle 6.9 milyar dolarlık bir ciro yaratacaktır. 2015 yılına göre ciromuzda yüzde 21 oranında artış var. Yatırımcıların 2016 yılının ilk yarısında yaklaşık 91 milyon dolarlık net kar elde ettiği geçen seneye oranla yüzde 21 oranında net karlarını arttırdığı bir firma. İnsanlarımızla 78 milyon dolarlık karı paylaştık. Bu sene sonunda yaklaşık 1 milyon kişiye gayrimenkul konusunda hizmet vermiş olacağız. İşlem hacmimiz 130 milyarlara yaklaşmış durumda. Amerika’daki 5 tane en büyük firma %23 büyürken Keller Williams %92 büyüdü. KW en büyük başarısını, 2008 yılında Amerika’da gayrimenkul krizinin yaşandığı dönemde göstererek müthiş bir büyüme sağlamıştır.”



TÜRKİYE’DE NASIL BİR FİRMA



Türkiye’de 3 sene önce kurulurken 4 danışmanları olduğunu anlatan Emre Erol bugün itibariyle 613 kişilik bir firma olduklarını kaydetti. Burada faaliyetlerine yeni başlıyor olduklarının altını çizen Emre Erol, önümüzdeki aylardan itibaren Kuzey Kıbrıs’la birlikte bu rakamların da artmaya devam edeceğini belirtti.







Keller Williams’a yatırım yapan kişilerin yüzde 99’u kar hedefine ulaştıklarını vurgulayan Erol, en çok gururlandıkları rakamın bu olduğunu ifade etti.

Emre Erol, Keller Williams’ı diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğinin felsefesi olduğunu söyleyerek, bu rakamların arkasındaki en büyük gücün Keller Williams’ın düşünce yapısında gizli olduğunu kaydetti. Keller Williams’ta danışmanların şirketteki asıl söz sahibi olan kişiler olduğunu vurgulayan Erol, Keller Willams’ta danışmanların hiç bir zaman şirket için çalışmadığını, şirketin danışmanları için çalıştığını ifade etti.



Keller Williams’ın misyonunun; sahip olmaya değer kariyerler, sahip olmaya değer işler ve yaşamaya değer hayatlar kurmak olduğunu söyleyen Emre Erol, bu misyonu gerçekleştirdiklerinde “En çok tercih edilen gayrimenkul şirketi” olma vizyonlarını da gerçekleştirmiş olacaklarına inandığını kaydetti.

EROL: “GAYRİMENKULÜNÜZÜ TÜM DÜNYADA PAZARLAYIN”

Emre Erol yaptığı sunumda, artık Kuzey Kıbrıs’taki bir danışmanımızın elindeki gayrimenkulle bütün bilgileri tüm dünyadaki diğer ofislerle, diğer ofislerin de buradaki arkadaşlarımızla paylaşabileceğini dile getirdi. Erol, kurdukları entegrasyon sistemleriyle, örneğin Londra, Lizbon, Moskova, New York, İstanbul gibi birçok şehirle bilgi paylaşımının çok yakında hayata geçeceğini vurguladı.

Bu bilgi paylaşımının Kuzey Kıbrıs’taki gayrimenkullerin pazarlanmasına çok büyük katkı yapacağını belirtti. Böylece ticari hedeflere ulaşılırken aynı zamanda ülke ekonomisine ve tanıtımına da farklı bir yönden destek olunacağını vurguladı.

KELLER WILLIAMS BİR ÜNİVERSİTE GİBİ ÇALIŞIYOR



Keller Williams Türkiye’de kurulduğu günden bu yana tüm bölge müdürlüklerine gayrimenkul alanında dünya standartlarında eğitim olanakları sunduğunu da açıklayan Emre Erol, bunun yanı sıra yeni nesil eğitimcilerin de bir üniversite ortamında gibi yetiştirildiğini de kaydetti.

Erol, sektörde yeni veya deneyimli danışmanların, hem kişisel hem de profesyonel hayatta başarılı olmaları ve işlerinde büyümeleri için gereken tüm eğitimlerin sürekli ve düzenli olarak sağlanmakta olduğunu vurguladı.

Erol, son üç yıl içerisinde Keller Williams’ın tüm dünyada ve bütün sektörler arasında en iyi eğitim veren iki şirketten birisi olduğunu ve bununda ayrı bir gurur vesilesi olduğunu açıkladı.





 

30/09/2016 10:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Gayrimenkul Şirketi, Kuzey Kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.