Duyarsız vatandaşa suçüstü

Dağyolu köyündeki Sultan Çukuru olarak bilinen bölgeye atık döken vatandaş, polisin suçüstü yapması ile şok oldu. Duyarsız vatandaşa 2 bin 175 TL ceza kesildi, doğada oluşan pislik temizlendi

ads ads ads ads
13/09/2017

ads
Duyarsız vatandaşa suçüstü

POLİS HIZLI DAVRANDI: 
Vatandaştan aldığı ihbarı değerlendiren Boğaz Polis Karakolu ekipleri, kısa sürede olay yerine baskın yaparak, vidanjör sahibi R.K’yı yakaladı. Anında ceza kesen polis ekipleri, hızlı davranması nedeniyle bölge halkının takdirini kazandı

Devrim DEMİR - HAVADİS

Dağyolu ve bölgesindeki köylerde temizlediği pis kuyu sularını, vidanjörü aracılığı ile Sultan Çukuru olarak bilinen bölgede doğaya boşaltan vatandaş suçüstü yakalandı. Bölgede vidanjör işi yapan şahsa, Boğaz Polisince, 2 bin 175 TL ceza kesildi.

Dağyolu Köyü Muhtarı Mustafa Çavuşoğlu’nın yoğun çabaları ile, polis söz konusu vidanjör sahibine suçüstü yaparken, Gönyeli Belediyesi ve Dikmen Belediyesi ekipleri anında olay yerine gelerek, doğadaki pisliği temizledi.

Anında Boğaz Karakolunu arayan duyarlı vatandaşlar, polisin kısa sürede olay yerine gelmesini sağladı. Beraberinde, seferberlik ilan edilerek, doğada oluşan pislik, anında iki belediyenin ortak çalışması ile ortadan kaldırıldı.

Gönyeli ve Dikmen belediye başkanlarının koordineli çalışması ile, doğaya salınan pislik ortadan kaldırıldı, bölge dezenfekte edildi.

Dağyolu Muhtarı Mustafa Çavuşoğlu, anında olaya müdahale eden polis ekiplerine teşekkür etti. Çavuşoğlu ayrıca, Gönyeli ve Dikmen beleidyesi çalışanlarının olaya müdahale etmesi ve doğayı temizlemesi karşısında da duygu dolu anlar yaşadığını belirtti.

Çavuşoğlu, “Pisliğin doğaya bırakılması yaban hayatını da olumsuz etkiliyor. Anında bu pislikten kurtulduk. Avcılık Federasyonumuz, Dikmen Belediyesi, Gönyeli Belediyesi ye Dağyolu Muhtarlığı işbirliğinde yaptığımız operasyonda gerek temizleme gerek o dereye temiz su dökme işlemleri yapıldı. Polis de, duyarsız kişiye gerekli cezayı kesti” dedi.

Çavuşoğlu, doğadaki pisliğin izlerinin el birliği ile temizlendiğini belirterek, doğayı kirletenlere de hem cezanın hem de temizlik için ortaya konan çabanın caydırıcı bir örnek olmasını istedi.

13/09/2017 09:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kıbrıs, sağlık, çevre, polis, haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.