Efsane Geri Döndü: BMW CSL 3.0 Hommage R

ads ads ads ads
17/08/2015

ads
Efsane Geri Döndü: BMW CSL 3.0 Hommage R

Zaman zaman ünlü modellerini yeniden yorumlayarak günümüze uyarlayan BMW bu kez eski yarış efsanesi CSL 3.0 için saygı duruşuna geçti. Tasarımıyla ve yeni teknolojileriyle kendine hayran bırakan CSL 3.0 Hommage R, Pebble Beach otomobil haftasının en gözde otomobillerinden olmaya aday.

Alman otomobil devi geçtiğimiz mayıs ayında CSL 3.0 Hommage adıyla yeni bir konsept model tanıtmıştı. Yine CSL 3.0’ı anma adına gerçekleştirdiği bu hamle orijinal modelle pek bağdaşmıyordu. BMW bu kez köklerine dönme amacıyla CSL 3.0 Hommage’ı makyajladı ve gerçek bir yarış aracına çevirdi. CSL 3.0 Hommage R, piste çıkmak için tüm donanıma sahip.

CSL 3.0’ın orijinal renklerine bürünen Hommage R, elbette artık daha modern bir görünüme sahip. İlk Hommage konseptinden tasarım anlamında pek fazla değişime uğramayan yarış otomobili için yeni sayabileceğimiz detaylar arasında 21 inçlik jantlar, petek ızgara, arka tampon altındaki karbon fiber difüzör ve daha büyük bir spoiler yer alıyor.

Asıl önemli yenilik ise otomobilin içinde saklı. Son teknoloji ürünü büyük göstergelere ekleyerek CSL 3.0’ın sade iç tasarımını bozmak istemeyen BMW, Hommage R’da bu görevi sürücünün kaskına devretmiş. Hız, mesafe, vites geçişleri gibi temel bilgiler kask vizöründen takip ediliyor. 

17/08/2015 09:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: BMW CSL 3.0 Hommage R
MANŞETLER

HK OTOMOBİL

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.