Eğlenceli bir Yaz için GAÜ Yaz Okulları’nı seçin

ads ads ads ads
09/06/2015

ads
Eğlenceli bir Yaz için GAÜ Yaz Okulları’nı seçin

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren GAÜ Yaz Okulları 1 Temmuz -22 Ağustos 2015 tarihleri arasında saat 09:00–15:30 arası eğitim vermeye başlıyor.

GAÜ’nün Girne yerleşkesinde düzenlenecek yaz okuluna kayıt yaptıran 3-12 yaş grubundaki öğrenciler, hem yaz tatillerini dinlenerek geçirecekler, bir yandan da eğlenerek, spor ve sanat dallarındaki becerilerini geliştirecekler.

Tam gün yaz okulu programıyla hizmet vermeye hazırlanan GAÜ Yaz Okulları,

yüzme ve yabancı dil kursları  ile çeşitli öğretici ve eğlendirici aktivitelerle çocukların eğlenceli bir yaz geçirmeleri için özel programlar  ve seçenekler sunuyor.

 

“Farklı Kültürler İle Tanışma Fırsatı”

Amerikan Koleji Uluslararası Yaz Okulları Direktörü Celal Sakka, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, GAÜ Yaz Okulunda öğrencilerin sportif ve kültürel yanları yanında sosyal anlamda da kaynaştıklarını vurguladı.

Yarım ve tam gün olmak üzere iki eğitim programı uygulayacaklarını söyleyen Sakka, Kıbrıs dışındaki ülkelerden gelen öğrencilerin de farklı kültürleri tanıma fırsatı bulacağını, buna ek olarak öğrencilerin İngilizce dilini kullanma becerilerini de geliştireceğini söyledi.

Programın ana temasının İngilizce’yi öğretmek ve Kıbrıs kültürünü tanıtmak olduğunu belirten Celal Sakka, GAÜ Yaz Okulları’nda uygulanan programların öğrencilerin eğlenerek öğrenmesini sağladığını, eğlenceli bir yaz için GAÜ Yaz okulları ile ilgili detaylı bilginin GAÜ Koleji’nden alınabileceğini vurguladı. 

09/06/2015 09:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Girne Amerikan Üniversitesi
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.