Eğlenmeye gittiği gece kulübünde kafasına tüp düştü!

ads ads ads ads
09/08/2016

ads
Eğlenmeye gittiği gece kulübünde kafasına tüp düştü!

İngiltere’nin Edlington kasabasında yaşayan Laurie Jay Balfour'un, arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiği gece kulübünde kafasına yaklaşık 95 kilogram ağırlığında bir tüp düştü.

25 yaşındaki Balfour’un, Yunanistan’daki Zante Adası’na iki kız arkadaşıyla tatil yapmak amacıyla gittiği belirtildi.Yaklaşık 95 kilogram olan tüpün üzerine düşmesiyle komaya giren genç kadın, sağlık ekipleri tarafından hava ambulansıyla Atina’daki bir hastaneye sevk edildi. 

Laganas bölgesinde yer alan bir gece kulübüne giden Laurie Jay Balfour , Claire Tomlinson ve Lauren Brown, dans etmek için piste çıktı. Balfour dans ettiği sırada duvarda asılı olan ve nitrojen içeren tüp genç kadının üzerine düştü.

Korkunç olayın yaşanmasının ardından, Balfour kanlar içinde yere serildi. Bar çalışanları duruma hemen müdahale ederek genç kadını yakındaki bir sağlık merkezine götürdüler. Doktorların verdiği ifadeye göre, eğer sağlık merkezi gece kulübünün bu kadar yakınında olmasaydı 25 yaşındaki Balfour büyük ihtimalle olay yerinde yaşamını yitirecekti.

09/08/2016 21:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ingiltere, eğlence, koma
MANŞETLER

HK İNGİLTERE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.