Egzamayı doğal yolla tedavi etti

ads ads ads ads
06/05/2015

ads
Egzamayı doğal yolla tedavi etti

2 yaşındaki minik kızın tüm vücudunu kaplayan egzaması kullanılan kremlerle geçmeyince doğal yola başvuran anne kızını tedavi etti.

Daily Mail'in haberine göre günde tam 9 kez steroid içeren krem sürerek kızının egzamasını iyileştirmeye çalışan anne her günün 90 dakikasını kızının tedavisine ayırıyordu.

Yatmadan önce tüm vücudunu bandajlarla kaplayan anne 2 yıl sonra bulduğu doğal bir krem ile kızını 3 haftada tedavi ettiğini anlattı.



Egzamasının bacağına alçı takıldıktan sonra ortaya çıktığını söyleyen 29 yaşındaki anne, kızının hastalığının o günden sonra bir türlü iyileşmediğini belirtti.

Doktorların yazdığı kremlere rağmen çare bulamayan anne kızının kıyafetleri sirkeyle yıkamayı ve banyo suyuna sterilize eden maddeler eklemeyi bile denemiş.

En sonunda internette gördüğü balık yağı ve yulaf içeren bir kremi denemeye karar veren anne, kızının egzamasının 3 haftada iyileştiğini iddia etti.

Yayınladığı fotoğraflarla bu iddiasını doğrulayan anne, artık kızını mumya gibi sarmak zorunda olmadığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

 

06/05/2015 13:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Egzama, doğal tedavi, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SAĞLIK

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.