Ekmek Yediği Yere İhanet Etti!

ads ads ads ads
29/08/2015

ads
Ekmek Yediği Yere İhanet Etti!

İŞ YERİNDEN 180 BİN TL ÇALAN KİŞİ TUTUKLANDI

Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Yar Group Ltd” isimli iş yerinden 180 bin TL nakit parayı şirket hesabına yatırmayarak çalan iş yeri çalışanı tutuklandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, 2014-2015 yılları içerisinde “Yar Group Ltd” isimli iş yerinde çalışan Y.Ç. (E-29), müşterilerine satmış olduğu faturalı veya faturasız çeşitli inşaat malzemelerine karşılık olarak tahsil ettiği toplam 180 bin TL nakit parayı şirket hesabına yatırmayarak çaldığı tespit edildi.

Adı edilen tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

Diğer polisiye haberler

GİRNE’DE HUZUR OPERASYONU

Girne Polis Müdürlüğü, dün akşam 20.00-02.00 saatleri arasında sorumluluk sahasında asayiş ve trafik operasyonu düzenledi.

Operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, kahvehaneler ve internet cafeler kontrol edildi, kontroller sonucu, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 28 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucu 800 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 213 araç sürücüsü hakkında yasal işleme gidildi, çeşitli suçlardan ötürü 6 araç trafikten men edildi.

İSKELE BÖLGESİNDE YANGIN

İskele Boğaz’da dün DAÜ arsaları Cesur Sokak içerisinde henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı bir yangın meydana geldi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, çıkan yangın sonucu sahibi henüz tespit edilemeyen arazi içerisinde bulunan yaklaşık 30 dönüm kuru ot ile 20 adedi kısmen ve 2 adedi ise tamamen olmak üzere toplam 22 zeytin ağacı yandı. Soruşturma devam ediyor.

29/08/2015 13:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ahaber, kıbrıs, hırsızlık
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.