Eko-Gün için Büyükkonuk’a

ads ads ads ads
21/04/2015

ads
Eko-Gün için Büyükkonuk’a

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu ve beraberindeki heyet Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) Müdürü Mete Tümerkan’ı ziyaret etti.

3 Mayıs Pazar Günü düzenlenecek Büyükkonuk Eko-Gün etkinliğinin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısının ardından ilk olarak BRT’ye geldiklerini belirten Sennaroğlu, kurumun kendilerine verdiği değerden dolayı teşekkür etti.

6-7 ay önce Eko-Gün tanıtım filminin çekiminde BRT’nin koyduğu katkıyı hatırlatan Sennaroğlu, Kurum Müdürü Tümerkan’ın her koşulda kendilerine destek verdiğini söyledi.

Sennaroğlu tüm kurum personelini Büyükkonuk Eko-Gün etkinliğine davet etti. Geçmiş etkinliklerde bir günde 40 bini aşkın kişinin Büyükkonuk’u ziyaret ettiğini ifade eden Sennaroğlu, düzenledikleri etkinliğin Kıbrıs’ı yaşatmak için bir mücadele olduğunu belirtti

Büyük bir başarı ile Büyükkonuk Eko-Gün etkinliğinin düzenlendiğini belirten BRTK müdürü Mete Tümerkan ise, kültürlerin sahip çıkıldıkça yaşatılabilineceğine dikkati çekti.

Tümerkan, BRT’nin Eko-Gün etkinliğine her türlü desteği verdiğini ve vermeye devam edeceğini belirtti.

Tümerkan “Biliyoruz ki doğru şeyler, güzel şeyler yapıyorsunuz. Önemli olan bu kültürün yaşatılması, nesilden nesile aktarılması, bunu yaygınlaştırmaktır. Bu noktada Pazar günü yapacağınız etkinlikte yine yanınızda olmak elbette ki görevimizi olacaktır” dedi.

BRT’nin halkın malı olduğunu hatırlatan Tümerkan, kurumun halkın taleplerini yansıtma noktasında misyonunu sürdürmeye devam edeceğini söyledi. 

21/04/2015 14:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: eko-gün, büyükkonuk, mete tümerkan
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.