El Bab'da DAEŞ saldırısı: 5 asker şehit

ads ads ads ads
20/01/2017

ads
El Bab'da DAEŞ saldırısı: 5 asker şehit

Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekâtı'nın 150'nci gününde terör örgütü IŞİD, Suriye'nin El Bab bölgesinde Türk askerlerinin bulunduğu alana saldırdı. Saldırıda beş asker şehit oldu, dokuz asker de yaralandı.

Suriye sınırının teröristlerden temizlenerek güvenli hale getirilmesi için geçen 24 Ağustos’ta başlatılan ve 150’nci gününe giren Fırat Kalkanı Harekatı’na katılan Türk askerlerinin bulunduğu Suriye’nin El Bab bölgesindeki birliğe, öğleden sonra IŞİD terör örgütü saldırı düzenledi. Teröristlerin bombalı saldırısında beş askerimiz şehit düşerken, dokuz askerimiz de yaralandı.
SURİYE'NİN EL BAB KENTİNDE, TERÖR ÖRGÜTÜ DEAŞ'IN BOMBALI ARAÇ SALDIRISINDA ŞEHİT OLAN 5 ASKERİN CENAZELERİ, ASKERİ HELİKOPTERLE GAZİANTEP'E GETİRİLDİ.
SURİYE’NİN EL BAB KENTİNDE, TERÖR ÖRGÜTÜ DEAŞ’IN BOMBALI ARAÇ SALDIRISINDA ŞEHİT OLAN 5 ASKERİN CENAZELERİ, ASKERİ HELİKOPTERLE GAZİANTEP’E GETİRİLDİ.
TSK’DAN AÇIKLAMA
Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “El Bab'ın Suflaniyah bölgesinde saat 13:40 sularında DAEŞ terör örgütü mensubu teröristlerce gerçekleştirilen bombalı araç saldırısı sonucunda maalesef 5 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 9 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine başlanılmıştır” denildi.
Saldırının ardından IŞİD terör örgütü mensuplarının bulunduğu alanlar karadan ve havadan ateş altına alındı.
undefined
UZMAN CAVUŞ EMRE DONUK
Çatışmaların ardından yaralı askerlerin gelişi nedeniyle Kilis ve Gaziantep’teki hastanelerde alarm durumuna geçildi.
UZMAN CAVUŞ METE CAN
UZMAN CAVUŞ METE CAN
ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ BELLİ OLDU
Emre Doruk

Selim Topal

Bahattin Bakır

Ramazan Taşkın

Mete Can
UZMAN CAVUŞ BAHATTİN BAKIR
UZMAN CAVUŞ BAHATTİN BAKIR
20/01/2017 17:25
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: el bab, daeş, şehit, saldırı
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

YKS'ye başvuru sayısı yarım milyon düştü! Eğitim uzmanı değerlendirdi

HK TÜRKİYE

8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak üniversite sınavına başvuranların sayısı, geçen yıla göre yarım milyon azaldı. Özellikle üniversite öğrencisi, üniversite mezunu gibi bazı mezun kategorilerinde başvurular yarı yarıya düştü. Sınava giren 12. sınıf öğrenci sayısında ise 224 binlik bir artış var. Peki bu durum, sınavı nasıl etkileyecek? Eğitim Uzmanı Salim Ünsal değerlendirdi.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.