EL-SEN Başkanı Cesurer’den KIB-TEK Konusunda Açıklama

ads ads ads ads
27/08/2015

ads
EL-SEN Başkanı Cesurer’den KIB-TEK Konusunda Açıklama

“AYNI MERKEZLERDEN SERVİS EDİLEN YALAN-YANLIŞ HABERLER KIB-TEK’İN KAMUOYU ÖNÜNDEKİ İMAJINI YOK ETMEYE YÖNELİK… MALİYETLERLE İLGİLİ RAKAMLAR MANİPÜLE EDİLİYOR…”

“EL-SEN ÜYELERİ MAAŞLARININ TÜMÜNÜ BAĞIŞLASA MALİYETLERE TEK KURUŞLUK ETKİSİ OLMAZ”

Lefkoşa, 27 Ağustos 15 (T.A.K): Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen) Başkanı Çağlayan Cesurer, KIB-TEK’in maliyetleriyle ilgili haberlerin araştırılmadan yazıldığını belirterek, “Kurumun imajı yalan yanlış bilgilerle yıkmaya çalışılıyor” dedi.

Son günlerde basında KIB-TEK çalışanlarıyla ilgili çıkan haberlerin yalan ve yanlış bilgiler içerdiğini belirterek, bu haberlerin aynı merkezlerden servis edildiğini dile getiren Cesurer, “Bunlar, diğerlerinde olduğu gibi kurumu ‘devredelim’ noktasına getirmek için yapılıyor” dedi.

“MAAŞIN TÜMÜNÜ BAĞIŞLASAK…”

Yazılı bir açıklama yapan Cesurer, temmuz ayında AKSA’ya “kira ve yakıt bedeli” olmak üzere 21 milyon TL’nin üzerinde ödeme yapıldığını bildirdi, diğer rakamlarla ilgili bilgi verdi.

“Maalesef, iyi araştırmacılarımız bunlardan haberdar değil. Yaşanan olumsuzlukları çalışanların maaşlarıyla ilişkilendirmeye çalışıyorlar ama EL-SEN üyeleri maaşlarının tümünü bağışlasa maliyetlere tek kuruşluk etkisi olmaz” diyen Cesurer, şunları ekledi:

“BİR YERDEN SES GELİYORSA ORADA DEĞİŞİM VAR…”

“KIB-TEK’te son dönemde yapılanlar yılların birikmiş sorunlarının çözümüne dönük uygulamalar. Elbette iş yapanlar hata yapacak, bir yerden ses geliyorsa orada bir değişim var demektir.”

27/08/2015 21:26
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.