Elektronik Sigara Hakkında Merak Edilenler

ads ads ads ads
06/12/2017

ads
Elektronik Sigara Hakkında Merak Edilenler

Elektronik sigaranın doğuşu, aşırı dozda bağımlı olan bir eczacı tarafından olmuştur. Eczacı aslında kendine çözümler ararken e sigarayı bulmuştur. Üzerinde birçok gelişme yaparak günümüzde kullanılan atomizer tank yapılı e sigara haline getirilmiştir. E sigara üreticileri sürekli olarak gelişmeler kaydederek tüketicilerin konforu, zevkleri ve tercihlerini karşılamaya çalışmaktadır. Elektronik sigara üreticileri modern sigaralarda daha görsele dikkatli ürünler üretmektedir. Görseli daha güzel olan, estetik ve tercihe göre istenen boyutlarda cihaz sahibi olabilirsiniz. Her renk ve her tarza uygun üretilen cihazlar vardır. En gelişmiş elektronik sigaralarda modern otomasyonlarla LCD ekranlar, dokunmatik özellikler, saat gösterimi ahşam veya çelik tasarımlarla oldukça dikkat çekici cihazlar üretilmektedir. İnsanların elektronik sigara tercihinde en büyük etken, sigarayı bırakmak istemeleridir. Sigarayı bırakmak isteyen insanlar bu yola başvurarak kesin çözümler elde etmektedirler.

Elektronik Sigaranın Serüveni

Elektronik sigara 2002 yılında çalışmalarına başlamıştır, 2003 yılında ilk e sigara üretilmiş, 2006 yılında Avrupa ülkelerine girmiş, 2007 yılında bütün hisselerini Hong Kong a satmış ve 2008de Türkiye ile tanışmıştır. Türkiye’ye geldikten hemen sonra, ülke genelinde satış potansiyeli artarak sürekli talebi yükselmiştir. Modern teknolojiye uyum sağlayan insanlar bu işin ticaretini yapmaya başlamışlardır. 2.el elektronik sigaralar alıp satarak, çeşitli likitler üreterek yeni bir istihdam alanı oluşturulmuştur. Her bakımdan ülkemize büyük katkıları olmuştur. Elektronik sigaranın Türkiye’deki yasal durumu biraz değişmektedir. Ülkemize geldiği ilk yıllarda insanlar yeni tanıştıkları için biraz daha ön yargıyla yaklaşmışlardır. İlk iki yıl yani 2010a kadar satışları çok fazla olmamıştır, daha sonra ülke genelinde ve dünyada tarafların tavsiyeleri ve kuruluşlarında desteklemesiyle satış potansiyelleri artmıştır. Özellikle son 2 – 3 yıldır ülkemizde patlama yaşanmıştır diyebiliriz. Ülkemizde her yaş grubundan talep görmektedir, özellikle genç yaş grubu insanlar tarafından kullanılan elektronik sigara, tütün üreticilerini tehdit eder niteliktedir. Sürekli gelişme kaydeden elektronik sigara ileriki yıllarda çok daha iyi gelişmelerle karşımıza çıkacak ve sigara kullanan kullanmayan her insanın tercihi olabilecek duruma gelecektir.

Likitler Hakkında

Özel likit ve güzel aromalarıyla ilgi odağı olan e sigaralar, ağızda bıraktığı tatlı tatlarla insanların zevklerine hitap etmektedir. Normal sigara artık bir ihtiyaçken, elektronik sigara alışılmışın dışında bir hobi haline gelmektedir. Severek, beğenerek ve insanlar isteyerek bu tüketimi yapmaktadır. Sizlerde elektronik sigaraya başlamayı düşünüyorsanız şunu bilmeniz gereklidir. Elektronik sigara her şeyden önce sağlınıza ve çevrenize dosttur. Normal sigaralar gibi öldürmez, kanserojen madde içermez, zevk verir. Bu özelliklerinin tamamıyla tüm insanlığı hitap etmektedir.

06/12/2017 11:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Elektronik Sigara, kıbrıs, haber
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.