En çok kazanan oyuncu yine Robert Downey Jr

ads ads ads ads
23/07/2014

ads
En çok kazanan oyuncu yine Robert Downey Jr

Ünlü oyuncu Robert Downey Jr geçen yılki gibi gibi bu yıl da en çok kazanan Hollywood yıldızı oldu.

Forbes dergisinin listesinde Iron Man filmlerinin yıldızı Downey Jr 75 milyon dolarla illk sırada.




Oyuncunun Haziran 2013-Haziran 2014 arasındaki bir yıllık dönemde elde ettiği kazancın büyük bölümünün Iron Man 3 filminden geldi. Geçen yıl Mayıs ayında gösterime giren film 1,2 milyar dolar gişe yapmıştı. 

"The Rock-Kaya" lakabıyla tanınan eski profesyonel Amerikan güreşçisi Dwayne Johson'da geçen yıl beşinci olduğu listede ikinciliğe sıçradı.

42 yaşındaki yıldızın G.I. Joe: Retaliation (G.I. Joe: Misilleme) ve Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) filmlerinden 52 milyon dolar kazandığı tahmin ediliyor.

Hangover (Felekten bir gece) serisinin yıldızı Bradley Cooper ise 46 milyon dolarla listenin üçüncü sırasında.

İki büyük yapımda rol alan Leonardo Di Caprio da Forbes'un listesinde dördüncü. Di Caprio'nun The Wolf of Wal Street (Para avcısı) ve The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby) filmleriyle 39 milyon dolar kazandığı tahmin ediliyor.



Chris Hemsworth de 37 milyon dolarla listenin beşinci sırasında. Komedi filmi Ted'de (Ayı Teddy) rol aldıktan sonra geçen yılki listede dördüncü olan Mark Wahlberg de Will Smith ile birlikte zorlukla ilk 10'a girebildi. İki aktörün de 32 milyon dolar dolayında gelir elde ettiği sanılıyor. Forbes en çok kazanan Hollywood yıldızları listesini oyuncu menajerleri ve yapımcılarla görüşerek hazırlıyor.

23/07/2014 10:06
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Robert Downey Jr
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.