En İyi Seks Uygulamaları

ads ads ads ads
19/10/2016

ads
En İyi Seks Uygulamaları

Cinsel hayatı renklendirmenin yeni ve teknolojik yolu: Seks uygulamaları! Son dönemde sayıları artan bu uygulamalar arasında neler yok ki...

Cep telefonunuzun seks hayatınızı da renklendirebileceğini hiç düşündünüz mü? Son günlerde sayıları artan seks aplikasyonları arasında kamasutradan oyunlara onlarca seçenek var! Tabii indirirken dikkatli olmakta fayda var: Cep telefonunuzu kurcalayan kardeşiniz, çocuğunuz, anneniz yoksa sizin de işinize yarayabilir!

1. Art of sex

Denemeniz için 45 pozisyon çizimli olarak sizi bekliyor. “45’e kadar bir sayı söyle” demek onu harekete geçirmek için işinize yarayabilir! Aplikasyon ayrıca seks yapabileceğiniz mekanlar konusunda da tavsiyeler veriyor.

2. Fanclub Trivia 50 Shades edition

‘Grinin Elli Tonu’ kitabının eğlenceli bir oyunu! Christian Anna’ya sınav öncesi ne gönderdi, ellerini yatağa neyle bağladı gibi pek çok soru sizi bekliyor!

3. Kamasutra

Erotik V, Maymun, Nirvana, Catherine Tekerleği, At Binme, Şehvetli X, Kilit... Kamasutra pozisyonlarını merak ediyor ve cebinizde olsun istiyorsanız bu uygulama size göre!

4. Truth or dare

‘Doğruluk mu, cesaret mi’ oyununun sıcak bir versiyonuna ne dersiniz? Uygulama size ‘öp’ gibi komutlar ya da ‘bir gayle öpüştün mü’ gibi sorular sunuyor ve size de sevgilinizle eğlenmek kalıyor!

5. Sex position decider game

Eski pozisyonlardan sıkıldıysanız ve yatak performansınıza biraz renk katmak istiyorsanız bu uygulamada onlarca pozisyon çizimli olarak sizi bekliyor.

Kaynak: Elele 

19/10/2016 12:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: En İyi Seks Uygulamaları
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.