En iyiler ödüllendirilecek

ads ads ads ads
17/10/2017

ads
En iyiler ödüllendirilecek

Cypaparazzi’nin organize ettiği ve 3. yaşını kutlayan “KKTC-Türkiye Yılın En İyileri Ödül Töreni” bu yıl 9 Kasım Perşembe akşamı Maslak Tim Show Center’da gerçekleştirilecek görkemli bir geceyle yılın en iyilerine ödüller dağıtacak

KKTC’de faaliyet gösteren Cypaparazzi’nin organizasyonluğunda yürütülen “3. KKTC-Türkiye Yılın En İyileri Ödül Töreni” bu yıl İstanbul Sarıyer Belediyesi katkılarıyla gerçekleştiriliyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti’nin İş Dünyası, Magazin ve Sanat dünyasının enlerinin belirlendiği Ödül töreni 9 Kasım Perşembe günü Maslak Tim Show Center’da 19.30’da kokteyl ve seremoni eşliğinde gerçekleşecek. Ödül töreni ise 21.00’da başlayacak.

Türkiye ve Kıbrıs İş ve Sanat dünyasının en önemli isimlerinin ağırlanacağı bu gecede, KKTC ve Türkiye’den devlet büyükleri ve siyasiler de protokolde dikkat çekecek.

Ünlüler ödüle doyacak

Cypaparazzi Direktörleri Kutay Tuna, Resul Tavşan ve KKTC Ödül Komitesi Başkanı Serdar Şengül, geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamada, bu yıl da ödül töreninde birbirinden ünlü isimlerin yer alacağını belirttiler. “En iyi sanatçı” ödülüne layık görülecekler arasında Berkay ve Demet Akalın da yer alıyor. Diğer taraftan bu görkemli törende Türkiye’yle birlikte KKTC’den de yılın en iyi sanatçıları ödüllerle onurlandırılacak.

Yılın siyasetçisi de seçilecek

Ödül töreninde bu yıl ilk defa Kıbrıs kategorisinde Yaşam Boyu Siyasi Özel Onur Ödülü ile Yılın En İyi Siyasetçisi de ödül alacak. Türkiye ve KKTC ortak ödül kategorileri olarak Yılın En İyi Belediyesi, Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü, Yılın En İyi Spor Kulübü, Yılın En İyi Gazetesi, Yılın En İyi Gazetecisi, Yılın En İyi Radyosu, Yılın En İyi Romanı ödülleri ortak mutabakat sonucunda karşılıklı kategorilerde sahiplerini bulacak.

KKTC Ödül Komite Başkanı Serdar Şengül yaptığı açıklamada, Yılın En İyi İş Adamı ile Yılın En İyi İş Kadını, Yılın En İyi İnşaat Şirketi ve Yılın En İyi Sağlık Kuruluşu ödül kategorilerinin belirlendiği ve ödül gecesinde görkemli bir törenle takdimlerinin gerçekleşeceğini kaydetti.

Cypaparazzi direktörü Kutay Tuna ülkemiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bayrağını Türkiye’de görkemli bir şölenle dalgalandıracakları için ayrı bir heyecan ve gurur duyduklarını ifade etti.

17/10/2017 11:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Cypaparazzi, kutaay tuna, serdar şengül
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.