Erdal Beşikçioğlu'nun Yeni Dizisinden İlk Fragman

ads ads ads ads
03/07/2014

ads
Erdal Beşikçioğlu'nun Yeni Dizisinden İlk Fragman

Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi 'Herkes Düşmanını Tanıyacak' çok yakında başlıyor.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nde canlandırdığı Komiser Behzat karakteri fenomen olan Erdal Beşikçioğlu, yeni rolüyle geliyor.

Star TV’nin yeni sezon için hazırladığı, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan ve Selen Soyder gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin tanıtımı yayınlandı.

KİMLER HANGİ ROLDE







İbrahim Çelikkol ordudan atılan bir bordo bereliyi canlandırırken; İsmail Demirci ise teşkilattan atılan bir özel harekatçıyı canlandıracak. Erdal Beşikçioğlu ise emekli istihbaratçı olacak. Kevork Malikyan ise başbakanlık müşteşarı olacak. Görevlerinden atılan kişiler işin arkasındakileri ararken birçok olayla karşılaşacak ve dizi bunları anlatacak.

'Kurtlar Vadisi Pusu' gibi suç dünyasını anlatacak dizinin sloganı ise; "Reaksiyon, güç dünyasını anlatacak." Dizide, devlet ve devletler arasındaki güç savaşlarının gerçek olaylardan yola çıkılarak anlatılacağı söyleniyor. O kadar çok olay var ki… Dizide işlenecek konulardan biri 2001’de Malatya’da düştüğü söylenen CASA tipi askeri nakliye uçağı. Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı Hava Grubu’na ait CASA CN235 tipi hafif nakliye uçağı, içindeki 34 askerle Malatya yakınlarında düşmüştü! Dizide işlenecek ‘gerçek olaylardan’ biri bu olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan otururken; senaristler ise 'Kurtlar Vadisi Pusu’da da görev almış olan Ozan Aksungur ve Yasak dizisinin senaristi Emre Özdür olacak. Dizinin müziklerini ise 'Muhteşem Yüzyıl’ın da müziklerini yapan Fahir Atakoğlu yapacak. 

03/07/2014 10:06
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Erdal Beşikçioğlu, behzat ç, herkes düşmanını tanıycak
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.