Erdoğan: Atatürk olsa 'evet' derdi

ads ads ads ads
28/03/2017

ads
Erdoğan: Atatürk olsa 'evet' derdi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Show TV-Habertürk TV-Bloomberg HT ortak yayınında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Alman Bild gazetesinin "Atatürk olsa hayır derdi" manşetinin hatırlatılması üzerine "Atatürk şu anda kalksa o da bizim hazırladığımız bu düzenlemeye kendisi de böyle yaşadığı için 'evet' derdi" dedi.

"Atatürk olsa 'evet' derdi"

Alman Bild gazetesinin "Atatürk olsa hayır derdi" manşetinin hatırlatılması üzerine Erdoğan , "Şu anda ebedi alemde olan Atatürk'ün hafıza kayıtlarını okuyacak kadar bunların böyle geniş kabiliyeti mi var, bunu neye göre söylüyorlar? Bunların Atatürk'le ne alakası var." diye soran Erdoğan, "Bunun, bunlarla alakalı yanı çok manidar şimdi Atatürk'le bu görüşmeyi bu konuşmayı nasıl yaptılar, Şimdi tam aksi, ben desem ki Atatürk şu anda kalksa o da bizim hazırladığımız bu düzenlemeye kendisi de böyle yaşadığı için 'evet' derdi. Çünkü Atatürk, şu anda bizim yapmak istediğimizi yaptı. Niye? İnönü ile bile geçinemedi. En önemli mesai arkadaşıydı." diye konuştu.

28/03/2017 10:05
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: son dakik, son dakika haberleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandum, Show TV, Habertürk, Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.