Erdoğan: 'Hayır' çadırına girdim, 'Neyiniz eksik' dedim...

ads ads ads ads
29/03/2017

ads
Erdoğan: 'Hayır' çadırına girdim, 'Neyiniz eksik' dedim...

 Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde konuştu

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Pek çok kişi "16 Nisan'dan sonra ne olacak?" diye soruyor. Bu soruya en güzel cevabı sizler vermişsiniz. Daha güzel bir Türkiye olacak. Bazı gerçekler var ki gözü olup görmeyenler, dili olup da söylemeyenler olur. 14 yıldır bu ülkede sessiz bir devrim gerçekleştiriyoruz. Bunu Batı da söylüyordu.



Annemin hastaneye gideceği zaman sırada beklemesin diye babam, numarasını almaya giderdi. Çocuğuz. Ve o kuyruklarda çektiğimiz çileyi biliriz. Doktor reçeteyi yazar, ilacın yarısı var, yarısı yok. Hele hele, SSK'lı olarak hastaneye gittiğim zaman, Kasımpaşa'da oturuyorduk. Okmeydanı'ndaki hastaneye giderdik. Hijyen denen bir şey yoktu. "

29/03/2017 12:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: erdoğan, hayır çadırı
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.