Erdoğan'dan kongre yorumu

ads ads ads ads
05/05/2016

ads
Erdoğan'dan kongre yorumu

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Erdoğan'ın programında yer almayan bir buluşma gerçekleşti. Cumhurbaşkanı, bazı Meclis komisyonu başkanları ile milletvekillerini ağırladı. Görüşmede AK Parti'nin kongre kararı için Erdoğan'ın ''Hayırlı olsun. Başbakan'ın kendi kararı'' dediği öğrenildi.

Ankara'da hareketli bir gün yaşanıyor.

NTV'nin haberine göre AK Parti MYK, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanırken, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda da bir görüşme gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Meclis Çevre, İnsan Hakları ve Dilekçe komisyonları başkanları ile çok sayıda milletvekilini Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ağırladı.

Zaman zaman milletvekillerinden gelen talepler doğrultusunda bu tür görüşmelerin yapıldığı ve bu görüşmenin rutin bir görüşme olduğu belirtiliyor.

Ancak organizasyonun zamanlaması ve Erdoğan'ın bugünkü programında olmaması dikkat çekti.

Erdoğan bu buluşmadan sonra, daha önceden açıklanan programında olduğu gibi sırasıyla Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, Katar Savunma Bakanı Halid Bin Al Attıyah ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ağırlayacak.

ERDOĞAN: BAŞBAKAN'IN KENDİ KARARI

Habertürk'ün haberine göre, vekillerle görüşmede AK Parti'nin 22 Mayıs'ta yapacağı Olağanüstü Kongre kararının da gündeme geldiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kongre kararıyla ilgili ''hayırlı olsun. Başbakan'ın kendi kararı'' dediği öğrenildi. 

05/05/2016 14:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Cumhurbaşkanlığı Sarayı, cumhurbaşkanı erdoğan, beştepe
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.