Erdoğan'ın AK Parti'ye üye olacağı tarih belli oldu

ads ads ads ads
28/04/2017

ads
Erdoğan'ın AK Parti'ye üye olacağı tarih belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kurucusu olduğu AK Parti'ye 2 Mayıs tarihinde üye olacağı açıklandı. Başbakan Yıldırım, cuma namazı çıkışı soruları yanıtladı. Başbakan, "2 Mayıs'ta yapacağımız genel merkezdeki toplantıya Cumhurbaşkanımız ve liderimizin üyelik girişini yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adalet ve Kalkınma Partisi'ne yeniden üye olacağı tarih belli oldu.

Hafta sonu Hindistan'a gidecek olan Cumhurbaşkanı'nın Ankara'ya döndükten sonra 2 Mayıs tarihinde yeniden AK Parti'ye üye olacağı açıklandı.

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Halk oylamasıyla birlikte Cumhurbaşkanımızın kurucusu olduğu partiye üye olması engeli kalmadı. 2 Mayıs'ta yapacağımız genel merkezdeki toplantıya Cumhurbaşkanımız ve liderimizin üyelik girişini yapacağız. 21 Mayıs'ta da olağanüstü kongremizi toplayacağız."

28/04/2017 18:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: erdoğan, akp, üye, parti, binali yıldırım
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.