Erk’ten kurultay vurgusu

ads ads ads ads
21/04/2015

ads
Erk’ten kurultay vurgusu

Önceki gün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayı Sibel Siber’in üçüncü olarak çıkmasının ardından Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Sekreteri Kutlay Erk erken kurultay mesajı verdi.

Erk, sonucun kendileri için sürpriz olduğunu ifade ederek, sonuçları partilerinin başarısızlığı olarak nitelendirilebileceğini belirtti.

Erk, açıklamasında dün her iki adayın da partiyi ziyaret ederek kendileri ile görüştüğünü kaydetti. Kutlay Erk, CTP’nin parti olarak her zaman halkın verdiği karara saygılı olduğunu ifade ederek sonuçları enine boyuna değerlendireceklerini söyledi.

CTP-BG’nin toparlanma sürecine girmesi gerektiğini de ifade eden Erk, CTP-BG’nin siyasi yaşam için önemli bir parti olduğunu belirtti.

Eylül veya ekimde kurultayları olduğuna dikkat çeken Erk, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çıkan sonuçların kendilerini eylül veya ekimdeki kurultaydan daha erken bir zamanda kurultay çağrısı yapmaya ittiğini belirtti.

Erk, “Kurultayın yarışsız bir şekilde olması bizim için önemli ancak yarışlı bir kurultay olsa bile demokratik bir yarış olması gerek” şeklinde konuştu.

 

21/04/2015 12:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kutlay erk, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.