Eroin bağımlılarına karşı tek başına

İngiltere'de eroin bağımlılarının yaşadığı apartmana girmesinden rahatsız olan adam, kurdurttuğu kamera sistemiyle çektiği görüntüleri ifşa etmeye başladı.

ads ads ads ads
25/10/2017

ads
Eroin bağımlılarına karşı tek başına

İngiltere’nin başkenti Londra’nın kuzeyindeki Haringey’de yaşayan 50 yaşındaki adam, yaşadığı binaya giren eroin bağımlılarından rahatsız oldu ve kamera sistemi kurdurttu. Sistem, adam dışarıdayken binaya giren 3 bağımlının fotoğraflarını telefonuna yolladı.

Evine koşan adam, eroin bağımlılarını yakalayamadı. Ancak soyunarak kasıklarından şırıngayla uyuşturucu alan kadının çıplak fotoğraflarını kâğıda bastırarak sokaklara yapıştırdı.

Adam daha sonra binaya giren kadının posteri gördüğünü ve utandıktan sonra sinirli bir şekilde parçaladığını da videodan izlediğini söyledi.

Site yönetimine şikâyette bulunduğunu söyleyen bekâr adam, kendisine kamerayı ve görüntüleri atmasının söylendiğini belirtti. ‘Evde oturanlar değil, saldırganlar korunuyor’ diyerek tepki gösterdi.

“Bu bir süredir devam ediyor ancak evimin dışında bir kadının öyle soyunduğunu görünce bir şeyler yapmam gerektiğini anladım. Midem bulandı. Onları her gece kameralardan izlemek, tekinsizdi. Yaşayan Ölüler gibi, zombi gibiler… Her gün onları kaydettim. Polis de dahil olmak üzere kimse bir şey yapmadı. 1998’den beri burada oturuyorum ama 2015’te başladı bu işler…” diye konuştu.

Adam, Aralık ayında posterleri asmaya başladıktan sonra, evinim etrafındaki bağımlıların sayısının azaldığını da ifade etti.

25/10/2017 10:26
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: İngiltere, eroin, son dakika, haberler, Londra
MANŞETLER

HK İNGİLTERE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.