Ersan Saner'den 'Turizm' Tepkisi

ads ads ads ads
28/05/2015

ads
Ersan Saner'den 'Turizm' Tepkisi

UBP Gazimağusa Milletvekili Ersan Saner, “turizm” konulu konuşmasında, ülke turizmi SOS verirken turizmin ekonominin başında kimse bulunmadığını savundu.

Saner, turizmin bu yıl en az yüzde 35 fire vereceğini belirterek, hükümetin turizme önem vermeyerek acizlik gösterdiğini, oysa kendi dönemlerinde GSYİH’da turizmin payını artırdıklarını söyledi.

Ersan Saner, ılımlı muhalefet yapma adına eleştiriler yaptıklarını ama kimsenin anlamadığını, şu anda turizm meslek örgütlerinin de ses verdiğini anlattı.

Tüm otelcilerin kan ağladığını; iki ve üç yıldızlı otellerde konaklamaların yarı yarıya azalacağını savunan UBP Milletvekili Ersan Saner, turizmcilerin destek çağrılarına kulak verilmediğini söyledi.

Hükümetin bu tutumuyla 460 milyon dolar gayrı safi milli hasılayı elinin tersiyle ittiğini belirten Saner, hükümetteki boşluğu ve toplantıda az sayıda bakan bulunmasını eleştirdi.

400 milyon dolara gerileyince ne olacağının anlaşılacağını belirten Saner, sözlerini “Böyle duyarsız bir hükümete söyleyecek daha çok bir şey yok” diyerek tamamladı. 

28/05/2015 13:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ersan Saner
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.