Eski eşler pişti oldu! Berrak atakta gecikmedi...

ads ads ads ads
22/05/2017

ads
Eski eşler pişti oldu! Berrak atakta gecikmedi...

Murat Boz'la olaylı ayrılığıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Aslı Enver, pazar günü 'Suskunlar' dizisindeki rol arkadaşı Sarp Akkaya'nın düğününe katıldı. Düğünün diğer konuklarından biri de ünlü oyuncunun geçen yaz anlaşmalı olarak tek celsede boşandığı Birkan Sokullu'ydu. Enver ve Sokullu geçen yıl Bebek'te karşılaştıktan sonra ikinci kez pişti oldu.

Birkan Sokullu, Akkaya’nın düğününe uzun süredir aynı evde yaşadığı sevgilisi Berrak Tüzünataç’la geldi. Şu sıralarda Fi dizisinde canlandırdığı gazeteci Özge Egeli karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Tüzünataç ile final bölümü çekilen “Hayat Şarkısı”nda rol alan Birkan Sokullu çifti, Aslı Enver’i görmezlikten gelmeye çalıştı.

asliic

“İstanbullu Gelin” dizisinde Süreyya rolüne hayat veren Enver, sabah 06.00 sıralarında dizi setinden evine gelip fazla dinlemeden eski rol arkadaşı Sarp Akkaya’nın mutlu anına tanıklık etmek için Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki düğüne katıldı. Güzel oyuncuya dizideki kayınçosu Osman’ı canlandıran Güven Murat Akpınar eşlik etti.

Düğünde oldukça neşeli olduğu görülen Enver, “Dostluk güzel şey” notuyla Akpınar’la fotoğrafını yayınladı ve damat Sarp Akkaya ile gelin Sinem Yalçınkaya’nın birbirinden eğlenceli görüntülerini sosyal medyadan paylaştı.

berrak

Gecenin ilerleyen dakikalarında Berrak Tüznataç’ın sosyal medyadan sevgilisi Birkan Sokullu’yla beraber, Pelin Karahan tarafından çekilen samimi pozunu paylaşması ise dikkatlerden kaçmadı. Birkan Sokullu’nun ise herhangi bir paylaşım yapmadığı görüldü.

22/05/2017 15:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Birkan Sokullu, aslı Enver
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.