Esmen Group’a anlamlı davet

ads ads ads ads
08/06/2017

ads
Esmen Group’a anlamlı davet

Esmen Group Direktörü Esin Esmen ve yönetim kadrosu, İtalya Büyükelçiliği Konutu’nda düzenlenen “İtalyan Günü” etkinliğine katıldı. Çok sayıda seçkin İtalyan markasını grup bünyesinde barındıran Esmen Group, İtalya’nın Kıbrıs Büyükelçisi Guido Cerboni’nin daveti üzerine gecede hazır bulundu.

Tanınmış İtalyan markaları Terranova, Calliope, Primadonna ve Caffe Pascucci’nin Kıbrıs temsilcisi olan Esmen Group, 5 bin 500 metrekareye yakın mağazalar zinciri içerisinde, İtalyan markalarını başarı ile temsil ediyor.

Davet sırasında Esin Esmen ve ekibi ile yakından ilgilenen Büyükelçi Cerboni, İtalya için markalarının dünyada temsiliyetinin önemli olduğunu her fırsatta dile getirdi. Cerboni, kısa bir süre önce de Esin Esmen ile, büyükelçilik binasında bir araya gelmişti.

Esin Esmen ise, davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, daveti için Cerboni ve ekibine teşekkür etti. İtalyan markalarının tarz ve moda anlamında Kıbrıs’ta çok beğenildiğini söyleyen Esin Esmen, “İtalyan modası, dünyada çok önemli bir yerde. Bu tarz, ülkemizde de büyük bir beğeni ile takip ediliyor. Markalarımızı başarılı bir şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu özel davet ve ilgi de bunun göstergesi. Ev sahipliği için Büyükelçi Cerbino ve eşine teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

08/06/2017 09:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Esmen Group
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.