EURO 2016'da skandal iddia!

ads ads ads ads
13/10/2015

ads
EURO 2016'da skandal iddia!

EURO 2016 I Grubu'nda mücadele eden Arnavutluk, Ermenistan'ı 3-0 yenerek tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti. Ancak bu karşılaşma ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Arnavutluk ve Sırp basını, Ermenistan kalecisi ve 3 savunma oyuncusunun 500 bin Euro aldığını yazarken, şampiyonada herhangi bir iddiası kalmayan Ermenistan'ın da sahadan mağlubiyetle ayrıldığını öne sürdü. Bir kendi kalesine gol ve bir de büyük hata sonucu yenen gol sonrası şike iddialarının ciddi şekilde gündeme geldiği kaydedildi.

Maçın başlamasına kısa süre kala Londra , Hong Kong, Singapur, Berlin ve Paris'te Arnavutluk'un galibiyetine verilen oranların ciddi şekilde düştüğü kaydedilirken, Ermenistan'ın galibiyetine verilen oranın ise 2,85 civarından 4,10'a yükseldiği ifade edildi.

I Grubu'nda Arnavutluk'un puan kaybetmesini bekleyen ve 3-0'lık skor sonrası play-off oynamak zorunda kalan Danimarka'da basın, bu iddiaları ciddi şekilde tartışıyor. Ekstra Bladet Gazetesi, birçok bahis firması ile irtibata geçtiklerini kaydederken, oranlarda yaşanan hareketlilik ile ilgili çoğundan geri dönüş alamadıklarını yazdı. Sadece yerel bir firmadan geri dönüş alınırken, maçla ilgili şüpheli bir durumun görülmediği bilgisinin iletildiği paylaşıldı.  

13/10/2015 15:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: euro 2016skandal, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.