F.Bahçe'ye Çılgın Gelir

ads ads ads ads
22/04/2014

ads
F.Bahçe'ye Çılgın Gelir

Sarı-lacivertliler, bitime 4 hafta kala 20 milyon TL'nin üstünde bir prime hak kazandı. Bu rakama şampiyonluk primi, şampiyonluk sayısına istinaden 19 milyon TL de eklenecek. Satılacak ürünlerle gelir 80 milyon TL'yi bulacak.

Hafta sonunda Çaykur Rizespor ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Fenerbahçe , bir puan aldığı takdirde 19. şampiyonluğunu ilan edecek. Sarı-lacivertli takım, kupa ile birlikte büyük bir gelirin de sahibi olacak.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Spor Toto Süper Lig'de yer alarak 11 milyon TL ayak bastı parasını kasasına koyan Kanarya, ligin bitimine 4 hafta kala 21 galibiyet ve 4 beraberlik ile 20 milyon TL'nin üstünde bir prime hak kazandı. Sarı-lacivertli takım, şampiyonluk sayısına istinaden de 19 milyon TL gelir elde edecek.

Fenerbahçe şampiyon olmasına rağmen cezası nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacağı için 20 milyon TL garanti parayı kasasına koyamayacak.

Bu arada Fenerium bugünlerde adeta para basıyor. Yeni ürünler ise sırada bekliyor. 19, Mayıs, Aile, Şampiyonluk, Aziz Yıldırım temalarını işleyen tişörtler ve ürünler piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Yönetim, ligin son maçına kadar bir şölen havasında yapılacak şampiyonluk kutlamalarında 350 bin ürün satarak 30 milyon TL'ye yakın bir gelir elde etmeyi planlıyor. Fenerium mağazalarında ürünlere yoğun talep olduğu ve bunların bir kısmının karşılanamaz duruma geldiği öğrenildi. Bu nedenle hızlı bir şekilde çalışan görevliler yeni ürünleri piyasaya sürmek için gece gündüz mesai yapıyor. F.Bahçe'yi bu ürünlerle birlikte en az 80 milyon TL'lik bir gelir bekliyor. 

22/04/2014 17:50
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, Aziz Yıldırım, Fenerbahçe, haber, spor, Spor Toto Süper Lig, Aile, Galibiyet, Para, Gece, Garanti, Lig, İlan, takvim, kupa, şampiyon, yönetim
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.