Fab Solar’a yoğun ilgi

ads ads ads ads
02/11/2015

ads
Fab Solar’a yoğun ilgi

Fab LTD bünyesindeki Fab Solar hem bireysel hem de kurumsal kurulumlarına hızla devam ediyor

Fab LTD bünyesindeki Fab Solar kurulumlarına hızla devam ediyor. Şirket bu doğrultu da iki büyük projeye imza attı. Bu projelerden bir tanesi Exotic Otel’de diğeri ise Sinerji plaza’da gerçekleşti.



Exotic Otel’in şu anda Aqua Parkı’nın ve havuzunun elektrik ihtiyacı solar sistemle sağlanırken, Fab Solar ilerleyen günlerde projenin ikinci ve üçüncü ayağını da tamamlayarak otelin bütün elektrik ihtiyacının solar sistemden sağlanması için çalışıyor.



Market, İnternet Cafe ve Eğitim Center’den oluşan Sinerji Plaza’nın ise market kısmının elektriğin büyük bir kısmı solarla sistemle sağlanmaya başladı. Exotic Otel gibi Sinerji Plaza’nın da tüm elektriğinin solar sistemden sağlanması için çalışmalar sürüyor.

Bireysel kurulumlarda devam ediyor…



Fab Solar kurumsal kurulumlarının yanında bireysel kurumlara da devam ediyor. Birçok kişi artık evinde elektrik ihtiyacını karşılamak için solar sistemi tercih ediyor. Evlerinin güneşi en çok gören bölümlerine bu sistemi kurduruyor.



Bahşi: Herkes memnun



Fab LTD Pazarlama Müdürü Aytunç Bahşi, gerek kurumsal gerekse de bireysel solar kurumlarına devam ettiklerini açıkladı. Bahşi, Exotic Otel ve Sinerji plaza gibi büyük kuruluma imza attıklarını hatırlatarak, bunun karşılığında da müşterilerden çok olumlu tepkiler aldıklarını anlattı.



Müşteriler ne dedi?



Ali Mirillo (Exotic hotel):



Solar sistem kurulumu ile otelin Aqua Park havuz ve birçok bölümünün elektrik ihtiyacının güneş panelleriyle karşılandığını ve proje kurulumunun devam ettirilerek daha büyütüldüğünü belirtti.

Ulaş Korcan -Hakan Mani(Sinerji Plaza):



Şuanda Sinerji plazamızın Sinerjji market bölümünün elektrik harcamasının büyük kısmını solar sistem kurulumundan karşılanıyor. İler ki günlerde sistemi büyültüp diğer bölümlerimizin de elektrik tüketimlerini karşılamayı planlıyoruz.

Ekrem Çabuk:



Fab LTD fab solar sayesinde elektrik faturası ödemiyorum sadece maktu ücret ödüyorum. İnanmayan arasın 05428697392

Cihat Arman:



Solar sistemimiz yüksek üretimle gayet güzel çalışıyor. İlgi ve alakadan çok memnunum. Artık klima kullanımı ve havuzumun temizliği için fatura derdim yok.

Abdullah Onbaşı:



Solar sistem sayesinde önceden ödediğim 500-600 tl faturamın sadece maktu ücretini ödüyorum. Herkese zaman kaybetmeden Solar sistem kurmalarını tavsiye ediyorum dedi. 

02/11/2015 14:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Fab LTD, fab solar
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.