Facebook'ta paylaştığı "eşcinselim" mesajına Hillary Clinton'dan bile destek geldi

ads ads ads ads
06/07/2015

ads
Facebook'ta paylaştığı "eşcinselim" mesajına Hillary Clinton'dan bile destek geldi

Humans of New York adlı Facebook sayfasının paylaştığı bir fotoğrafa Hillary Clinton ve Ellen DeGeneres'den destek geldi.

Facebook'ta 13 milyondan fazla kişi tarafından takip edilen Humans of New York sayfasının geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir fotoğrafa ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ve ünlü sunucu Ellen DeGeneres'den destek yorumları geldi.

Paylaşılan fotoğraftaki çocuğun ağzından yazılan "Ben eşcinselim ve geleceğim için endişeleniyorum, insanların beni sevmeyeceğini düşünüyorum" şeklindeki mesaj 57 binden fazla paylaşıldı ve 50 binden fazla da yorum yapıldı.

Fotoğrafa yorum yapanlar arasında ünlü sunucu Ellen DeGeneres de vardı.



Kendisi de eşcinsel olan ve Portia De Rossi ile evli olan DeGeneres mesajında "İnsanlar senden sadece hoşlanmayacak seni sevecek. Senden yeni haberim oldu ve ben seni şimdiden seviyorum" cümlelerine yer verdi.

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ise yaptığı yorumda;

"Bir yetişkinin tahmini; Geleceğin muhteşem olacak. Neler yapabileceğini ve yaptığın harika işleri görünce kendin bile şaşıracaksın. Seni seven ve sanan inanan insanları bul, onlardan çokça olacağından emin olabilirsin"



Humans of New York Facebook sayfası milyonlarca kullanıcısına New York'tan insan manzaralarını fotoğraflıyor. Sayfanın kitabı da çıkmış ve uzun süre en çok satanlar listesinde 1 numarada kalmıştı.

Hillary Clinton her fırsatta eşcinsellere verdiği destekle ABD'li LGBT üyelerinin ve taraftarlarının sevgisini kazanmış durumda.

Bunun yanı sıra bu desteklerden ötürü Hillary Clinton'ın da lezbiyen olduğu iddia ediliyor. ABD basınınca sıklıkla gündeme getirilen iddiaya göre yardımcılığına getirdiği Huma Abedin ile Hillary birliktelik yaşıyor. Ancak kendisi bu iddiaları henüz doğrulamış değil.



 

06/07/2015 15:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: facebook, eşcinsel fotoğrafı, Humans of New York
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.