Facebook'ta yeni dönem

ads ads ads ads
28/04/2015

ads
Facebook'ta yeni dönem

Facebook, önümüzdeki günlerde Messenger uygulaması üzerinden görüntülü arama yapılabileceğini duyurdu. Başka bir deyişle artık bu platform üzerinden Facebook arkadaşlarınızla görüntülü görüşmeler yapabileceksiniz.

3 sene önce kullanıma giren ve yaklaşık 700 milyon üyeye hizmet veren Facebook'un mesajlaşma uygulaması Messenger'a yeni bir özellik geldi.

Geçtiğimiz günlerde bünyesinde bulunan WhatsApp'a sesli arama seçeneği ekleyen Facebook, Messenger'a görüntülü arama özelliği getireceğini duyurdu



Söz konusu özelliğin kullanıma girmesinin arından halihazırda ses kaydı, fotoğraf ve emoji göndermeye imkan veren platform üzerinden arkadaş listenizde yer alan kişilerler görüntülü görüşmeyapabileceksiniz.

Facebook, Microsoft'un Skype, Google'ın Hangouts ve Apple'ın FaceTime uygulamasına benzer bir yapıya kavuşacak olan Messenger'ı bu video ile tanıttı:  

Henüz kullanıma gireceği tarih hakkında resmi bir açıklama bulunmayan özelliğin kısa süre içinde iOS ve Android işletim sistemi ile çalışan akıllı cihazlardaki yerini alacağı tahmin ediliyor.

28/04/2015 10:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Facebook, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.