Facebook'tan 'kaybolan mesajlar' özelliği

ads ads ads ads
24/11/2015

ads
Facebook'tan 'kaybolan mesajlar' özelliği

Facebook, mesajların kendi kendine silinmesini sağlayan özelliği Fransa'daki kullanıcıların hizmetine sundu. Snapchat kullanıcılarının aşina olduğu bu özellikle birlikte Facebook mesajlarının yanında bir kum saati belirecek.

Facebook, kullanıcılarına anlık mesajlaşma imkânı veren 'Messenger' uygulamasına yeni bir özellik test ediyor. İlk olarak Fransa'daki Facebook kullanıcılarının hizmetine sunulan özellik sayesinde, istenilen mesajlar bir saat içerisinde kendi kendine silinecek.

Snapchat kullanıcılarının aşina olduğu bu özellikle birlikte Facebook mesajlarının yanında bir kum saati belirecek. Gönderdiği mesajın bir saat içerisinde silinmesini isteyen kullanıcıların, kum saati ikonuna dokunması yeterli olacak.

''Geri dönüşleri bekliyoruz''

Facebook'un 'küçük bir test' olarak tanımladığı özelliğin bütün kullanıcılara açılıp açılmayacağı henüz belli değil. Mashable'a konuşan Facebook sözcüsü, ''Bugünden itibaren insanların istedikleri mesajların bir saat sonra kendiliğinden silinmesine olanak veren özelliği Fransa'da denemeye başladık. Kaybolan mesajlar insanlara Messenger üzerinden iletişim kurarken yeni bir eğlenceli seçenek sunuyor. Özelliği kullanan üyelerimizin geri dönüşlerini bekliyoruz. Ona göre özellik de diğer bölgeleri de kapsayacak şekilde genişletilebilir'' diye konuştu.

Kaynak: Mashable  

24/11/2015 11:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: facebook
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.