Fahriye Evcen Cannes iddialarına noktayı koydu

ads ads ads ads
26/05/2017

ads
Fahriye Evcen Cannes iddialarına noktayı koydu

70. Cannes Film Festivali'nde The Meyerowitz Stories gösterimine katılan Fahriye Evcen "Dış basın ilgi göstermedi" iddialarına cevap verdi.

Fahriye Evcen, Cannes Film Festivali dönüşü nişanlısı Burak Özçivit ile Bebek Otel’de buluştu. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Evcen kırmızı halıda giydiği iddialı beyaz elbise için "Biz beraber seçtik. Cannes’dan Burak’a sürekli canlı yayın yaptım, her konuda fikrini aldım. O da beğendi" dedi. 

Cannes'ın harika olduğunu ve müthiş bir gün yaşadıklarını belirten Evcen sözlerine şöyle devam etti: "Cannes'a Claudia Cardinale amaçlı gittik. Biz 7 sene önce bir film çekmiştik kendisiyle. Bu sene 70. yılı olduğu için ona özel bir kutlama yapıldı orada. Ben de oradaydım. Hem filmi kutladık hem kırmızı halıya çıktık" dedi.

Fahriye Evcen kırmızı halıda ilgi görmediği iddialarına ise şu sözlerle cevap verdi: "Cannes'da çok güzel yorumlar aldık, bir sonraki sene için de davet aldık. Oradaki yabancı basından da çok güzel görüşler duyduk. İlgi görmediğiz haberlerinin aslı o değil. Çaprtırılıyor. Çok güzel bir şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

Dünya starlarıyla tanışma fırsatınız oldu mu ?sorusana cevap veren Evcen "Bu sene çoğu zamanı Claudia Cardinale ile geçirdim. Kırmızı halı öncesi sonrası çok fazla tanışma imkanım olmadı. Geçen sene olmuştu. Belki de önümüzdeki seneye imkan olur" dedi.

Kara Sevda'nın Kemal'i Burak Özçivit ise Murat Boz’la başrolü paylaştığı Kardeşim Benim’in devam filminin çekimlerinin temmuzda başlayacağını açıkladı. Kadro sorularına cevap veren Özçivit’in “Küçük değişiklikler yaptık” dedi.

Fahriye Evcen, 70. Cannes Film Festivali kapsamında "The Meyerowitz Stories" filminin gösterimi öncesi kırmızı halıda yürümüştü. Evcen'i bu sırada çekilen bazı fotoğraflarında gazetecilerin başka yöne baktığı kareler "Fahriye Evcen ilgi görmedi" olarak yorumlanmıştı.Ancak fotorafların tamamına bakıldığında Fahriye Evcen'in gazeteciler tarafından fotoğraflandığı açıkca görülmüştü.

26/05/2017 17:22
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: cannes, film, festival, türk, fahriye evcen
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.