Fahriye Evcen: İtalyan ailesi gibiyiz

ads ads ads ads
28/03/2015

ads
Fahriye Evcen: İtalyan ailesi gibiyiz

Burak Özçivit'le aşk yaşayan Fahriye Evcen, bilinmeyenlerini anlattı.

Son olarak sevgilisi Burak Özçivit’le başrolü paylaştığı “Aşk Sana Benzer” filmiyle gündeme gelen Fahriye Evcen, bu kez kamera değil objektif karşısına geçti ve Marie Claire dergisinin Nisan sayısına poz verdi.

Fahriye Evcen röportajından öne çıkan başlıklar...

"AKADEMİSYEN OLURUM"

Bir gün oyunculuğu bırakman gerekirse ne yaparsın?

Öyle bir şey olmasın, gerçekten çok üzülürüm. Ütopik bir durumdan bahsediyorsak, sanıyorum tarihle ilgili bir şeyler yaparım. Akademisyen olurum büyük ihtimalle. Bu işi yapmasaydım kesinlikle okulda kalmayı tercih ederdim.

"KARARSIZIM"

Burcun ne?

Burcum İkizler ama yükselenim Yengeç ve sanıyorum yükselenimin özelliklerini daha çok taşıyorum. Yengeç biraz daha duygusal ve içe dönük, İkizler ise gezmeyi daha çok sever ve dışa dönük bir burçtur. Ben eve bağlı yaşayan biriyim ve çok duygusal olduğum zamanlar da olabiliyor. Birçok arkadaşım “İkizler olduğuna inanamıyoruz” diyor. İkizler’den gelen tek özelliğim; kararsızlığım.

"İTALYAN AİLESİ GİBİYİZ"

Ailenle ilişkilerin nasıl? Bildiğim kadarıyla üç ablan var...

Ailem Almanya’da yaşıyor. Ben de işlerden fırsat bulduğum zamanlarda yanlarına gitmeye çalışıyorum. Onlar da çok sık geliyor, çok sık görüşüyoruz yani. En son ziyaretlerine gittiğimde, onlara uzaktan baktım ve “İtalyan ailesi gibiyiz” dedim. Yeğenlerim de var ve bir araya geldiğimizde her yerden bir ses çıkıyor. Gerçekten çok güzel.

"AŞIK OLUNCA İÇ ENERJİN DEĞİŞİYOR"

Biraz da aşktan bahsedelim... Aşık bir Fahriye nasıl oluyor? Aşk seni değiştiriyor mu?

Bunlar aslında çok zor sorular, çünkü hiç kimse bu konuda kendini ölçüp değerlendiremez diye düşünüyorum. Tabii ki aşıkken hayat enerjinde farklılıklar oluyor, iç enerjin değişiyor. Bu da elbette her şeye yansıyordur. Aşık olmak seni besleyen, sana belki de hiç olmadık bir yerde ilham veren, bazı şeylere farklı bir gözle bakabildiğin çok güzel bir duygu. Bende yarattığı etki de böyle oluyor.

"SAYGI OLMAZSA OLMAZIM"

Bir ilişkinin olmazsa olmazları nelerdir sana göre?

Benim için ilişkide tek bir olmazsa olmaz var, o da saygı. Saygı olduğu sürece yanlış giden hiçbir şey olmaz. Karşındaki insana, kendi benliğine ve onun benliğine saygı duyduğun sürece hiçbir şekilde yanlış yapmazsın.

"HER KONUDA FİKRİNİ ALIRIM"

Hayatındaki insana her şeyi danışır mısın?

Her zaman fikrini almayı tercih ederim. Hayatındaki insan çok değer verdiğin biri olduğu için, fikirlerine de değer veriyorsun demektir. Ben de onunla ilgili olsun olmasın her konuda mutlaka fikrini alırım. 

28/03/2015 11:58
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Fahriye Evcen
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.