Fas'ta Bir Filin Fırlattığı Taş Can Aldı

ads ads ads ads
29/07/2016

ads
Fas'ta Bir Filin Fırlattığı Taş Can Aldı

Üzücü olay Fas'taki Rabat Hayvanat Bahçesi'nde meydana geldi.

Hayvanat Bahçesi'ni gezmeye gelen 7 yaşındaki bir kız çocuğu kafesin arkasındaki filin fotoğrafını çekmek istedi. Bu sırada fil kafesin içindeki büyükçe bir taşı hortumuyla tutarak küçük kıza fırlattı. Başından yaralanan kız hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaydedilen görüntülerde yaralanan çocuğun başında toplanan kalabalık görünüyor. Dakikalarca ambulansın gelmesi bekleniyor. Hayvanat Bahçesinden yapılan açıklamada kimliği açıklanmayan küçük kızın hastaneye kaldırıldıktan bir kaç saat sonra hayatını kaybettiği belirtildi. Filin tutulduğu kafes için uluslararası standartların sağlandıüını belirten hayvanat bahçesi yönetmi kızın ölümünde herhangi bir sorumluluklarıu bulunmadığını söyledi.

Filler üzerinde çalışmalarını sürdüren Bilim insanı Phyliss Lee, Fillerin yalnızca sıkıldıklarında ve engellendiklerinde bu şekilde davrandıklarını söyledi. Lee 'benim görüşüme göre filin direkt olarak kızı hedef alması olasılıksız. Hayvanların ne yapacağını önceden tahmin edemezsiniz' ifadelerini kullandı.

29/07/2016 08:27
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Fil, saldırı, Fas, rabat
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.