Fatih Erkoç, Lenfoma Kanserine Yakalandı

ads ads ads ads
25/07/2016
Bekir ÇAĞLAYAN

ads
Fatih Erkoç, Lenfoma Kanserine Yakalandı

Fatih Erkoç, Lenfoma Kanserine Yakalandı

Fatih Erkoç, sırtındaki şişlik nedeniyle gittiği hastanede lenfoma kanseri olduğunu öğrendi. 6 ay kemoterapi tedavisi görecek.

Müzik dünyasının sevilen seslerinden Fatih Erkoç'tan hayranlarını üzecek açıklama geldi.Life Time'a konuşan Fatih Erkoç, hastalığı nasıl fark ettiğini anlattı.

SIRTINDA ŞİŞLİK VARMIŞ

Türk müziğinin usta isimlerinden Fatih Erkoç, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Hastalığımı öğrenmem biraz şans ederi oldu, pek bir şey hissetmiyordum, kötü bir şey yoktu vücudumda. Antalya'da bir otele gidip hafta sonları program yapıyordum. Orada masaj yapan Filiz Hanım 'Sırtınızda bir şişlik var' deyince Antalya dönüşü ultrason ve tomografi çektirdim, hastanede parça alıp baktılar. 'Lenfoma başlangıcı' dediler. Doktoruma göre iyileşme şansı olan bir hastalıkmış, kemoterapi almaya başladım. Moralim yüksek, pek takılmıyorum, 6 ay kemoterapi devam edecek. Şimdilik Bodrum'da sahne çalışmalarım devam ediyor, kendimi iyi hissediyorum" dedi.

LENFATİK, İMMÜN SİSTEM HANGİ ORGANLARDAN OLUŞMAKTADIR

Lenfatik, immun sistem , vücudun enfeksiyonlara karşı mücadele etmesini sağlayan sistemin içinde yer alır. Lenfatik sistemde lenf bezeleri denilen boyun, koltuk altı, kasık bölgelerimizde normalde erişkinlerde genellikle ele gelmeyen küçük yapılar vardır. Ayrıca lenfatik sisteme dahil olan organlar vardır. Bunlar bademcikler, dalak, karaciğer, kemik iliği ve göğüs boşluğumuzda bulunan ve çocuklukta aktif olan bir organ timusdur. Ayrıca mide, ince barsak ve cildimiz katmanları arasında bu lenfatik yapılar yer almaktadır. Hastalık , yukarda bulunan lenfatik yapılardaki normal hücrelerin yerinde anormal şekil, yada hızlı bölünme özellikleri olan hücrelerin ortaya çıkması ile gelişmektedir. Bu hücreler ayrıca dalağa, karaciğer ve kemik iliğine yayılma özelliği gösterebilmektedir. 

25/07/2016 15:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Fatih Erkoç, Kemoterapi, Antalya, Hastane, Lenfoma, Bodrum, Kanser, Müzik, Türk
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.