Felaket Yaşandı!

Hamitköy çemberini kullanan yüzlerce öğrencinin her gün ciddi kaza atlattığı gerçeği, dün acı yüzünü gösterdi. Gece karanlığında hızla gelen motorlu sürücü, Adem Dayanık 22 yaşındaki Alper Söyek’i canından etti

ads ads ads ads
16/10/2017

ads
Felaket Yaşandı!

YOL GÜVENLİĞİ YOK: Binlerce öğrencinin, üniversitelere yakınlığı nedeniyle tercih ettiği Hamitköy bölgesinde, ana yol, sık sık yayalı kazalara neden oluyor. Bu kez, 22 yaşındaki öğrenci Alper Söyek canından oldu. Hızla gelen motorlu sürücü, gecenin karanlığında dehşet saçtı

HAYATININ BAHARINDA: 22 YAŞINDAKİ Alper Soyek, gece 03.15’de meydana gelen kazada ağır yaralanarak, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Söyek, hastanede yaşamını yitirdi. Söyek, YDÜ’de öğrenciydi

AİLE BUGÜN TESLİM ALACAK:Söyek’in ailesine polis, dün öğle saatlerinde ulaştı. Ailenin dün akşam saatlerinde ülkeye geldiği öğrenilirken, talihsiz gencin otopsisi bugün yapılıyor. Söyek’in cenazesinin bugün ailesine teslim edilerek, Türkiye’ye gönderileceği öğrenildi

 Havadis/Devrim DEMİR

Binlerce öğrencinin üniversitelere yakınlığı nedeniyle tercih ettiği Hamitköy bölgesindeki anayolda sık sık yaşanan yaya kazaları dün gece ölümle sonuçlandı.

Yönetimindeki KG 633 plakalı motosikleti ile aşırı süratli ve dikkatsiz olduğu polis tarafından açıklanan 26 yaşındaki Adem Dayanık, yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen 22 yaşındaki Alper Söyek’in ölümüne neden oldu.

Feci kaza saat 03.15 sıralarında meydana gelirken, motosikletin çarpması sonucu orta refüje savrulan Söyek, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yaşamını kaybetti.

Söyek’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Çarpmanın etkisi ile yönetimindeki motosiklet ile metrelerce savrulan Dayanık ise acil serviste yapılan tedavisinin ardından dâhiliye bölümünde müşahede altına alındı.

Motosiklet süratliydi

Polis’ten edinilen bilgide, Adem Dayanık’ın kullanımındaki motosiklet ile saat 03.15 raddelerinde Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde Gazimağusa istikametine doğru aşırı süratli ve dikkatsizdi.

Dayanık, yolun kuzeyinde güneyine doğru yolu yaya olarak karşıdan karşıya geçmeye çalışan ve adada öğrenci olduğu öğrenilen Alper Söyek’e çarparak ölümüne neden oldu.

Yol güvenliği yok

Binlerce öğrencinin, üniversitelere yakınlığı nedeniyle tercih ettiği Hamitköy bölgesinde, ana yol, sık sık yayalı kazalara neden oluyor. Bu kez, 22 yaşındaki öğrenci Alper Söyek canından oldu. Hızla gelen motorlu sürücü, gecenin karanlığında dehşet saçtı

Yaya savruldu motosiklet sürüklendi

Aşırı süratli ve dikkatsiz motor sürücüsünün kurbanı olan 22 yaşındaki Alper Söyek, çarpmanın ardından orta refüje savrulurken, motor sürücüsü Adem Dayanık, yolun soluna savruldu.

Dayanık’ın kullanımındaki KG 633 plakalı 1000 cc motosiklet ise kontrolsüz bir şekilde 185.20 metre yol içerisinde sürüklendi.

Söyek YDÜ’de okuyordu

Hayatının baharında feci kaza sonucu yaşamını kaybeden Alper Söyek’in 3 yıldır adada öğrenim gördüğü öğrenildi.

2014 yılında eğitimi için ülkeye gelen ve YDÜ’de okuyan Söyek, dün gece yaşamını kaybetti.

Dayanık müşahede altında

Hamitköy yakınlarında dün gece bir kişinin ölümü ile sonuçlanan kazada motosiklet sürücüsü Adem Dayanık’ın kazanın ardından vücudunda çok sayıda kırığın meydana geldiği öğrenildi.

Polis’ten edinilen bilgide, motor sürücüsü Dayanık’ın dâhiliye servisinde müşahede altında tutuluyor.

Bugün aileye teslim edilecek

Havadis’in edindiği bilgiye göre, Söyek’in Türkiye’de yaşayan ailesine polis, dün öğle saatlerinde ulaştı.

Ailenin dün akşam saatlerinde ülkeye geldiği öğrenilirken, talihsiz gencin otopsisi bugün yapılacak.

Söyek’in cenazesinin bugün ailesine teslim edilerek, Türkiye’ye gönderileceği öğrenildi.

16/10/2017 09:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Adem Dayanık, Alper Söyek, motor, hız, kaza, trafik, hamitköy, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.