Fener ve BJK'nin son ürünü

ads ads ads ads
25/07/2014
HK

ads
Fener ve BJK'nin son ürünü

Kartal ve Kanarya amblemli kondomlar birkaç aya kadar raflardaki yerini alacak...

Galatasaray ile şu ana kadar anlaşma sağlanamasa da, sarı kırmızılı kulüple de görüşmeler devam ediyor.

F.BAHÇE ile Beşiktaş kondom üretimi için harekete geçti... Galatasaray’la ise görüşmeler sürüyor.

İki dev kulübün, Türkiye’nin önde gelen prezervatif firmalarından biriyle uzun zamandır süren görüşmeleri sonuçlandı. Ve bu anlaşmaya göre Kartal ve Kanarya amblemli kondomların birkaç aya kadar piyasaya çıkması için düğmeye basıldı.

DÜNYADA ÖRNEĞİ YOK

Dünyada Manchester United, Porto, Benfica, Flamengo gibi örneklerinin ardından Beşiktaş ile Fenerbahçe, Türkiye’de ilk oldu. 10 ya da 12’li paketler halinde satışa çıkarılması planlanan kondomların, süper market, eczaneler ve benzin istasyonlarının yanısıra Kartal Yuvası ile Fenerium’da da satışa sunulacağı belirtildi. Daha sonraki tarihlerde Trabzon başta olmak üzere diğer kulüplerle de teklif götürüleceği öğrenilirken, bu uygulamayla taraftarların kondom kullanımının yaygınlaştırılması hedefleniyor. Ürünler Kartal Yuvası ve Fenerium’da da satılacak.

BREZİLYA ekibi Flamengo ile Porto temsilcisi Benfica kulüpleri hali hazırda kondom üretiyor. Bu prezervatifler taraflardan da büyük ilgi görüyor.

BARCELONA’DA BEBEK BEZİ DE VAR TASMA DA

KULÜPLERİN lisanslı ürünleri söz konusu olunca Katalan devi Barcelona’ya ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Barça’da havludan kumbaraya; bebek bezinden, iç giyime, kitaptan, kemere, banyo ördeğinden; tasmaYa kadar lisanslI ürünler için geniş bir yelpaze mevcut. Taraftarların geniş seçenek sunan Real Madrid ve Manchester United’da da kırtasiye setleri, telefon kılıfları, mutfak önlükleri, saat ve özel kalem gibi ürünler var.  

Kaynak: hurriet.com.tr

25/07/2014 09:50
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: fenerbahçe, haber, galatasaray
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.