Fenerbahçe, Arda Turan transferi için harekete geçti

Perde arkasında çok çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım’ın Arda Turan için hatırı sayılır kişileri araya soktuğu öğrenildi!

ads ads ads ads
25/06/2017

ads
Fenerbahçe, Arda Turan transferi için harekete geçti

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'la ortak çalışan Jorge Mendes, yıldız futbolcuya Çin, İtalya ve İngiltere'nin yanı sıra Türkiye'den de teklifler geldiğini açıklamıştı. İspanya'nın Mundo Deportivo gazetesi ise Arda'nın Barcelona'dan Sporting Lizbon'a transfer olabileceğini iddia etmişti. Arsenal de Arda'ya talip olan kulüpler arasında. Ada temsilcisinin, oyuncunun bonservisine 30 milyon euro teklif ettiği ileri sürülmüştü. Arda'nın tüm bu tekliflere rağmen Barça'dan ayrılmak istemediği belirtiliyor.
 

BARCELONA GÖZDEN ÇIKADI


Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan, kamuoyunun büyük tepkisini çekmiş, bu davranışıyla Barcelona'daki durumunu da zora sokmuştu. Milli Takım'ı bıraktığını açıklayan yıldız futbolcu, transfer dedikoduları hakkında yorum yapmaktan kaçınıyor.


"EVET" DESİN PARA KOLAY

 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Arda Turan'a çubuklu formayı giydirmek için bu kez daha kararlı. Yıldırım'ın, Barcelona'dan ayrılık sürecine giren Arda'yı ikna etmesi için araya hatırı kişiler soktuğu belirlenirken, "Eğer gelmeyi kabul ederse ne bonservisini ne de alacağı parayı sorun etmesin" dediği öğrenildi.
 

EMRE BELÖZOĞLU DA ARACI


Arda için aracılık eden isimlerden birinin de hem Galatasaray hem de Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu olduğu ortaya çıktı. Başakşehir'in kaptanının 30 yaşındaki yıldızı arayıp, "Camia değiştirmekten korkma. Fenerbahçe camiası sana kollarını açacaktır" mesajını ilettiği, Arda'nın ise Fenerbahçe'ye hiçbir cevap vermediği belirtildi.
 

25/06/2017 11:09
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: arda turan, fenerbahçe, haber
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.