Fenerbahçe derbinin yaralarını sardı

ads ads ads ads
25/10/2014

ads
Fenerbahçe derbinin yaralarını sardı

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe sahasında Gençlerbirliği'ni ağırladı.

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta maçında Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti.

Geçen hafta derbiyi kaybeden Fenerbahçe, evinde yara sardı. Kadıköy'de son 15 senedir yendiği Gençlerbirliği'ni penaltılarla deviren sarı lacivertliler, Beşiktaş derbisi öncesi moral depoladı.

FENERBAHÇE İLK YARI TUTUKTU

Galatasaray yenilgisinin ardından sahasında Gençlerbirliği'ni mağlup ederek, moral bulmak isteyen Fenerbahçe, karşılaşmaya tutuk başladı. İlk 35 dakikada gol pozisyonu üretemeyen sarı-lacivertliler, devrenin son 10 dakikasında bulduğu 3 pozisyonda gol atmayı başaramadı.

Gençlerbirliği, ilk yarıda Fenerbahçe deplasmanında temkinli bir oyun ortaya koydu. Başkent temsilcisi, Fenerbahçe karşısında temkinli bir futbol oynayan Gençlerbirliği, rakibinin devrenin son dakikalarında geliştirdiği ataklarda gol izni vermedi ve ilk yarıyı 0-0 berabere tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe 49. dakikada penaltı kazandı. Soldan ceza sahasına giren Alper, Hakan ile girdiği mücadelede yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda kaleciyi terde gönderen Emre, sağ köşeden topu filelerle buluşturdu. Fenerbahçe golden sonra girdiği iki pozisyonda farkı açma fırsatını harcadı.

KUYT İPTEN ALDI

81. dakikada Kadıköy buz kesti. Savunmanın uzaklaştırmak istediği topu ceza sahasında hafif sağ çaprazdan önünde bulan Antal'ın vuruşu filelerle buluştu. 85. dakikada penaltıdan Kuyt ile bir gol daha bulan sarı lacivertliler maçı 2-1 kazandı.

Bu sezon evinde oynadığı 4. maçı da kazanan sarı lacivertliler 13 puana çıktı. Süper Lig'de 3. yenilgisini alan konuk takım ise 8 puanda kaldı. 

25/10/2014 22:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: fenerbahçe
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.