Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardı!

ads ads ads ads
23/05/2015

ads
Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'a elenip final şansını yitiren, şampiyonluk umutlarını ise az da olsa koruyan Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer planlaması için kolları sıvadı.

Sezon bitiminde birçok futbolcusu ile yolları ayıracak olan sarı-lacivertli yönetim, gidenlerin yerini ise yapacağı nokta atışları ile dolduracak. Yönetimin elinde yerli ve yabancı yıldızlardan oluşan uzun bir transfer listesi var.

Bursaspor, bu sezon ligde 30 maçta 22 gol atarak krallık koltuğunda oturan Fernandao'nun 5 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu elinde bulunduruyor. Yeşil-beyazlılar, bonservisinin 4'te 3 hakkına sahip olan menajerine 31 Mayıs'a kadar 3 milyon 750 bin dolar, Paranaense'ye ise 1 milyon 250 bin euro öderse, Fernandao'nun haklarını satın alabiliyor. Ancak Timsah, bu ücreti ödemeye yanaşmıyor.

Fırsatı kullanmak isteyen F. Bahçe, sambacının menajeri ile temasa geçip her konuda anlaştı. 2016'da kontratı bitecek Şener'in menajeri ile de el sıkışan Kanarya, 25 yaşındaki sağ bekin bonservisi için yeşil-beyazlılarla masaya oturacak.

F.Bahçe, Atletico Madrid'in peşinde olduğu Ozan Tufan'ı da en yüksek ücreti verip renklerine katmaya kararlı. Bursa, Şener için 5, Ozan için ise 9 milyon euro istiyor. 

23/05/2015 10:17
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: fenerbahçe, ozan tufan, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.