Fenerbahçe para basacak

ads ads ads ads
06/07/2015

ads
Fenerbahçe para basacak

Robin Van Persie ve Nani'nin transferi sonrası 200 bin forma satmayı planlayan Fenerbahçe yönetiminin kombine beklentisi ise 40 bin. Toplam gelir hedefi de 50 milyon Euro.

Tarihinin en büyük transfer operasyonuna imza atan Fenerbahçe bombaları patlatmak için çok önemli paraları gözden çıkardı... Büyük bir fedakarlık yaparak çok önemli yıldızları kadroya katan Sarı-Lacivertli yönetim artık meyveleri toplamaya başlayacak... Luis Nani ve Robin Van Persie transferleriyle taraftarları ayağa kaldıran Fenerbahçe yönetimi kısa süre sonra yeni sezon formalarını satışa çıkacarak. Sarı- Lacivertliler 200 bin forma satışı hedefliyor. Tişört, atkı ve bayrak gibi yan ürünlerin de satışıyla önümüzdeki 1 aylık dönemde 30 milyon lira gelir bekleniyor... Fakat Fenerbahçe yönetiminin asıl gelir beklentisi kombine biletler... Geçtiğimiz günlerde satışa çıkarılan kombinelere taraftarlar çok büyük bir ilgi gösteriyor. 1000 lira ile 7500 lira arasında değişen fiyatları bulunan kombine biletlerde hedeflenen satış ise 40 bin. Locaların da satışıyla birlikte Sarı-Lacivertliler'in kasasına yaklaşık 120 milyon lira girmesi planlanıyor. Yani forma ve kombine bilet satışından toplam 150 milyon lira (50 milyon lira) gelir bekleniyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ DE GELİRSE KASA DOLACAK

BÖYLECE transfere harcanan paranın büyük bir kısmını bu şekilde karşılayacak olan Fenerbahçe yönetimi, Şampiyonlar Ligi'ne kalınması durumunda da çok önemli bir gelirin sahibi olacak. Ayak bastı parası ve reklam gelirleri ile birlikte minimum 45 milyon lira kazanacak olan Sarı-Lacivertliler eğer gruptan çıkarsa kelimenin tam anlamıyla kasasını dolduracak. 1 milyon üye projesi sayesinde nakit akışına çok önemli bir destek sağlayan Fenerbahçe'nin hedefi, Şampiyonlar Ligi'nde de gelecek başarılarla birlikte 3 yıl içinde Avrupa'nın en büyük bütçeli 10 kulübünden biri olmak. Yönetim bu nedenle son yılların en güçlü kadrosunu kurmuş durumda.

Kaynak: Takvim 

06/07/2015 13:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: fenerbahçe
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.