Fenerbahçe, Van Persie ile anlaştı!

ads ads ads ads
06/07/2015

ads
Fenerbahçe, Van Persie ile anlaştı!

Sarı-lacivertli camia, Nani transferinden sonra Robin van Persie'yi bekliyor. Manchester United'dan ayrılan dünyaca ünlü Hollandalı futbolcu ile 4 yıllık ön protokol imzalandığı iddia edildi.

Transferin flaş takımı Fenerbahçe , şu ana kadar Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Fernandao, Fabiano, Abdoulaye Ba'ya imza attırdı. Josef de Souza'yı imza için İstanbul 'a getiren sarı-lacivertliler, Portekizli yıldız Nani ile gövde gösterisi yaptı. Ve yönetim artık yeni golcüsünü bekliyor.

ANLAŞMA 4 YILLIK

NTV Spor'un haberine göre; Robin van Persie ile anlaşma sağlandı. Geçtiğimiz hafta Hollandalı futbolcunun menajeriyle İstanbul'da ön protokol imzalandı. Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Dirk Kuyt'ın da kilit rol oynadığı transferin, Nani'nin imzasından sonra açıklanması bekleniyor. Van Persie ile yapılan anlaşmanın 4 yıllık olduğu belirtildi.

Transferde ilk görüşmeleri Sportif Direktör Giuliano Terraneo yaparken, bu transferin yapılmasını çok isteyen Başkan Aziz Yıldırım'ın görüşmelerde bizzat sürece dahil olması transferin önünü açtı.

Manchester United kulübünün yeni sezon planlamasında yer vermediği van Persie'nin bonservisinde kolaylık sağlamasıyla birlikte transfer çözüme kavuştu. Sarı lacivertliler önümüzdeki günlerde van Persie için de Şükrü Saracoglu Stadı'nda taraftara açık imza töreni düzenlemeyi planlıyor. 

06/07/2015 17:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: fenerbahçe, van persie, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.