Fenerbahçe'de ilk görüşme yapıldı!

ads ads ads ads
04/05/2016

ads
Fenerbahçe'de ilk görüşme yapıldı!

Fenerbahçe Yönetimi merakla beklenen iç transfer görüşmelerine başladı, ilk olarak Mehmet Topal ve Gökhan Gönül masaya çağrıldı.

Görüşmeleri bizzat Aziz Yıldırım yaptı. İki futbolcunun menajerlerinin yer almadığı bire bir toplantılarda Yıldırım, yönetim olarak yeni sözleşmeye sıcak baktıklarını belirtti, ardından karşı tarafın görüşlerini öğrenmeye çalıştı. Detaylar fazla konuşulmadı, taraflar birbirlerinin nabzını yokladı.

Fenerbahçe’de merakla beklenen iç transfer görüşmeleri sonunda başladı. Yönetim sözleşmeleri sezon sonu bitecek isimler ile ilk kez masaya oturdu. İlk olarak Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ile pazartesi günü kulüp binasında biraraya gelindi.

Sarı-lacivertli kulüp iki futbolcuyla da yola devam etmek istediğini resmen iletti. Ardından oyuncuların görüşleri alındı. Gökhan ve Mehmet Topal da benzer şekilde kendileri için her zaman ilk tercihin Fenerbahçe olacağını belirtti. Yapılan bu ilk görüşmede fazla detaya girilmedi. İki futbolcunun da yaşı gereği son kontratları olacağı için uzun vadeli ve iyi bir anlaşma düşündüğü öğrenildi.

Ciddi teklifler var

İki isim sarı-lacivertli kulüple anlaşamadığı taktirde bu sefer diğer tekliflere yönelecek. Mehmet Topal’ı kadrosuna katmak isteyen Tottenham Kulübü, pazarlıklardan çıkacak sonucu bekliyor. Gökhan Gönül içinse hem Süper Lig’den hem de İspanya’dan ciddi teklifler var.

Bu arada görüşmeleri bizzat Başkan Aziz Yıldırım gerçekleştirdi. Yapılan bu ilk toplantıda futbolcuların temsilcileri yer almadı. İlerleyen turdaki görüşmelerde iki futbolcunun da temsilcilerinin pazarlıklara katılması bekleniyor.

İmza sezon sonu!

Sarı-lacivertili yönetim görüşmelere başlasa da imzalar sezon sonu atılacak. Temaslar sürecek, anlaşma ya da tam tersi bir durum sezon sonunda ortaya çıkacak. Sezon bitmeden anlaşma olması durumunda bile imza için sezonun bitmesi beklenecek.

Bu sezon 48 resmi maçta forma giyen Mehmet Topal sadece 2 gol attı. Tecrübeli yıldız, gollerini Avrupa Ligi’nde kaydetti.

FANATİK 

04/05/2016 15:06
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Fenerbahçe
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.