Fenerbahçe'ye bir saldırı daha!

ads ads ads ads
25/04/2015

ads
Fenerbahçe'ye bir saldırı daha!

Fenerbahçe Kulübü'nün Ankara Şubesi'ne kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlendi.

Fenerbahçe Kulübü'nün Ankara Şubesi'ne kimliği belirsiz kişiler saldırı düzenlediler. Akşam 20:00'da şubenin kapanıp üyelerin evlerine gitmesinin ardından ellerinde döner bıçağı ve satırlarla şubeye saldıran saldırganlara çevredekiler müdahale edemedi.



Ankara'nın en işlek caddelerinden biri olan Tunus Caddesi'nde bulunan şubeye gerçekleşen saldırıda şubenin camları kırıldı ve içeri giren saldırganlar bilgisayarları parçaladılar. Grup kaldırım taşları ile şubede bulunan tüm malzemeleri parçalarken çevredekiler çok büyük korku yaşadılar. Bu saldırı sonrası Fenerbahçe Kulübü'nün nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

AZİZ YILDIRIM BİLGİ ALDI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, olayı haber alır almaz saldırıya uğrayan Ankara şube yöneticilerini arayarak bilgi aldı. Başkan Yıldırım, telefonla görüştüğü Ankara şube yöneticilerine gerekli yerlerle görüşüp tekrar arayacağını söyledi.

ŞUBE, SALDIRIYA SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

Saldırıya uğrayan sarı-lacivertli kulübün Ankara şubesi, Twitter hesabı üzerinden saldırı sonrasının fotoğraflarını paylaştı ve saldırıya tepki gösterdi. Şube ayrıca Twitter mesajında 'can güvenlikleri olmadığını' belirterek "Bizi öldürdükleri zaman mı harekete geçilecek" sorusunu yöneltti.

Kaynak: Hürriyet 

25/04/2015 08:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: fenerbahçe, saldırı
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.