Fenerbahçe'ye Jeremain Lens şoku!

ads ads ads ads
28/10/2016

ads
Fenerbahçe'ye Jeremain Lens şoku!

Fenerbahçe Yönetimi, müthiş performansıyla taraftarların gönlünde taht kuran Hollandalı yıldız için girişimde bulunup, İngiliz ekibine fiyat sordu. Sunderland’in yanıtı net oldu: 2015’te 11 milyon Euro’ya (37 milyon TL) aldık. Bizde kötüydü ama şimdi formunu yükseltti. Size de aynı paraya satarız.

Dick Advocaat, ligin başlamasına 1 hafta kala takımın başına geçmişti. Tecrübeli teknik adamın yönetimden istediği tek transfer, vatandaşı ve eski öğrencisi Jeremaine Lens olmuştu. 29 yaşındaki futbolcu, Sunderland’den 1 yıllığına kiralandı ve kısa sürede kalitesini konuşturdu. Fenerbahçe, onun oynamadığı maçlarda galibiyet yüzü göremedi. Lens, ligde 4 karşılaşmada yaptığı 5 asistle bu alanda zirvede yer aldı. Taraftarın sevgilisi haline gelen Hollandalı futbolcunun bonservisi için yönetim ilk girişimini yaptı ancak Sunderland’in yanıtı pek de beklendiği gibi olmadı.

Performansı sorun oldu!

İngiliz ekibi, 2015’te transfer ettiği Jeremain Lens’ten memnun kalmayınca Fenerbahçe’ye kiralamıştı. Yönetim bu nedenle Sunderland’in uygun bir rakam söylemesini bekliyordu. Ancak 29 yaşındaki futbolcunun üst düzey performansı, pazarlık masasında yönetimin en büyük sorunu oldu. İngiliz yöneticiler, Lens için 2015’te Dinamo Kiev’e 11 milyon Euro (37 milyon TL) ödediklerini dile getirerek, “Geçen sezon kötüydü ancak bu sene formunu yakaladı. Sizin için önemli bir oyuncu oldu. Eğer onun için ödediğimiz bonservis bedelini verirseniz, size satabiliriz” sözleriyle taleplerini iletti.

Şimdilik rafa kalktı

UEFA’nın takibi altında olan Fenerbahçe için bu rakam oldukça yüksek. Bu nedenle yönetim, Jeremain Lens’in bonservisini alma operasyonunu şimdilik rafa kaldırdı. Ancak yıldız futbolcu performansını bu şekilde sürdürürse, sezon sonundaki transfer operasyonunda öncelik, kendisini kalıcı bir şekilde Fenerbahçe’ye kazandırmak olacak.

FANATİK 

28/10/2016 12:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Dick Advocaat, Jeremain Lens
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.