Fenerbahçe'ye Khedira teklifi!

ads ads ads ads
27/03/2015

ads
Fenerbahçe'ye Khedira teklifi!

Sarı-Lacivertli kulüple temasa geçen menajer Jörg Neubauer, sezon sonunda Alman futbolcunun transferinin gerçekleşebileceğini iletti... Fenerbahçe yönetimi de Khedira için performans&maliyet araştırmasına başladı.



Yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim daha girdi... Sezon sonunda Real Madrid kariyerini bitirmeye hazırlanan Sami Khedira, menajeri aracılığıyla Sarı-Lacivertli kulübe teklif edildi. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli yöneticilerle görüşen Alman futbolcunun menajeri Jörg Neubauer'in, "Khedira sezon sonunda Real Madrid'ten ayrılacak. Sözleşmesi de sona eriyor. Eğer isterseniz bu transferin gerçekleşmesini sağlayabilirim" ifadesini kullandığı öğrenildi. Yeni sezonun transfer stratejisini sezon sonunda ligdeki konuma görü belirleyecek olan Fenerbahçe yönetiminin yine de Sami Khedira ile ilgili performans ve maliyet araştırmasına başladığı belirlendi.



SON DÖNEMDE 11'DEKİ YERİNİ KAYBETTİ

Orta alanda hem defansif hem de ofansif özellikleri ile ön plana çıkan 28 yaşındaki Khedira, 2010 yılıda 14 milyon Euro'ya Stuttgart'tan Real Madrid'e transfer olmuştu. Son dönemde sakatlığı ve form düşüklüğü sebebiyle 11'deki yerini kaybeden tecrübeli yıldız, 2014 Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı'nın formasını giymişti. Khedira'nin ismi bir süredir Wolfsburg'la da anılıyor. 

27/03/2015 09:09
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: khedira, fenerbahçe, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.