Ferrari’den pahalı bisiklet

ads ads ads ads
15/12/2014
ntvmsnbc

ads
Ferrari’den pahalı bisiklet

 Ürettiği lüks ürünlerle bilinen Londra merkezli bir şirketin 24 ayar altından yaptığı bisikletin fiyatı 250 bin sterlin olarak belirlendi. Şirket, söz konusu ürün için yeni siparişler aldığını duyurdu.

Londra merkezli bir şirket ürettiği bisikletin fiyatı ile dikkatleri üzerine çekti. Ürettiği lüks ürünlerle tanınan şirket, söz konusu bisikletin fiyatını 250 bin sterlin (900 bin TL) olarak açıkladı.

24 ayar altın kaplama olan ve fiyatıyla Ferrari’yi bile geride bırakan bisikletin üreticisi, bu tarz ürünlere talebin yoğun olduğunu ve ürünleri için alıcı bulmakta zorlanmadıklarını açıkladı.

iPhone ve Beats by Dre kulaklıklarının altın kaplama benzerlerini de üreten şirket, söz konusu bisikleti için yeni siparişler alındığı bilgisini paylaştı. Alıcıların kimlikleri ise müşteri gizliliğinin korunması amacıyla açıklanmadı.

Goldgenie adına İngilz medyasına konuşan Frank Fernando, bu alanda yeni isteklerle karşılaştıklarını ve kısa bir üre önce 24 karatlık bir klozet için sipariş aldıkarını açıkladı.

15/12/2014 11:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ferrari, bisiklet, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK OTOMOBİL

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.