FETÖ KKTC'de Terör Listesine Alındı

ads ads ads ads
21/07/2016

ads
FETÖ KKTC'de Terör Listesine Alındı

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) terör örgütü listesine alındığını açıkladı.

Bakanlar Kurulu toplantısının yaklaşık 3 buçuk saatlik toplantısının ardından basına açıklama yapan Özgürgün, daha önce ilan edilen terör örgütü listesine Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) da eklendiği bilgisini verdi.

Listeyle ilgili emirnamenin yeniden düzenlediğini dile getiren Özgürgün, emirnamenin Resmi Gazete’de yayımlanacağı tarihten başlayarak yürürlüğe gireceğini kaydetti.

Özgürgün, gazetecilerin FETÖ konusunda Türkiye’den yardım alınmasının gündemde olup olmadığı soruları üzerine, konuyu Ankara’ya yapacağı ziyarette görüşeceğini kaydetti.

“ŞU ANDA RESMİ OLARAK MÜDAHALE EDİLECEK CİDDİYETTE BİR İSTİHBARAT GELMİŞ DEĞİL”

Özgürgün “Şu ana kadar bilginize gelen bir FETÖ faaliyeti var mı?” sorusu üzerine ise “Duyumlar var ama geldi diyemem. O yüzden şu anda resmi olarak müdahale edilecek ciddiyette bir istihbarat gelmiş değil” diye konuştu.

Başbakan Özgürgün GKK ve Polis Teşkilatı’nın bu gibi faaliyetleri önleyecek tüm tedbirleri aldığını ve bu gücü olduğunu, bu anlamda ortaya çıkabilecek her türlü sıkıntı ve her türlü problemi aşılabilecek durumda bulunduğunu söyledi.

21/07/2016 17:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ÖZGÜRGÜN:, POLİSİMİZİN, TEDBİR, ALMAYA, GÜCÜ
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.